De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gemaakt door :marten cuiper
Advertisements

Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Wat kun je doen in keuzemenu?
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Lees- en Taalproblemen
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Activiteiten Merenwijk.
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Vmbo Helicon Eindhoven
In de leerlingenraad zitten 6 kinderen(bij ons)
Mijn stage bij kiffen Naam: eddy Klas: 5b Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
Welke boeken kies ik voor mijn kinderen?
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Gemaakt door: Age Pieter Borsch
Mijn stage bij * Naam: *alim Klas: *5a Jaar: *2007 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin.
Mijn stage bij * Naam: *Sabine Balster Klas: *5B Jaar: *2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Ik ben Bob..
Godsdienst 1.
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Het hele werkwoord.
 .
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Lagoonia.
Interpreteren van data
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
KIJK! voor groep 1-2 Informatie voor ouders.
Verhaal 1“Hallo ik ben nieuwe juf”
Lesplanning tot einde periode
De Topklas.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2
Passend Onderwijs “ Een passende plek voor elk kind” December 2014, Hilversum.
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
BENNY JULIANE EN TESSA De poppen van 5c. UITLEG OVER MEZELF  Ik ben Benny→  Ik ben 10 jaar  Ik zit in 5c  Deze PowerPoint gaat over Benny Juliane.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
5A.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Welkom op de informatieavond van groep 7
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
Workshop Inspirerend ICT Eric Redegeld & Eline Redegeld.
Van Engel, Minke en Helen
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije
Heel gewoon maar toch anders.
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Welkom in groep 4. Voorstellen Ilze Arts: maandag, dinsdag en om de woensdag. Marian van Rengs: om de woensdag, donderdag, vrijdag.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Inleidinginleiding | handleiding | verantwoording thema | beeldmateriaalhandleidingverantwoording themabeeldmateriaal Groep 6Groep 6 | Groep 7 | Groep.
IN DEZE KLAS……….. FOTO'S EN POWERPOINT GEMAAKT DOOR JASPER BLOEMSMA.
Gezeik Ja je mag het eigenlijk niet hardop zeggen Maar soms heb ik het zo gehad met het onderwijs. Die docenten die alleen maar klagen dat het zo zwaar.
Waarom moet je naar de website: luka-en-vince.webnode.com gaan?
Dilemma’s.
WAT IS NLT?.
Maatschappelijke stage
Welkom in groep 1.
blok 2 les 2: taal thuis en op school
Kato bruyneels, Lore Driessens
Introductieweek Dinsdag 4 september.
Downsyndroom door naam.
Dyslexie Spreekbeurt november 2016.
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er al in zit, haal je hogere scores dan de rest van je klas. De v- groep is voor het stimuleren en leren omgaan met van alles. De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er al in zit, haal je hogere scores dan de rest van je klas. De v- groep is voor het stimuleren en leren omgaan met van alles.

Je komt in de v- groep als je het in de klas makkelijk vindt. De school beslist of je dan naar de v- groep mag. Je moet wel in veel dingen geïnteresseerd zijn. En je moet het leuk vinden om hard te werken!

*Filosoferen *moeilijk rekenwerk b.v somplextra *ingewikkelde spellen zoals: kwink, blokus en schaken. *Talent spellen zoals: hoe werken je hersens. *proefjes. *breinbrekers en cryptogrammen Enz. enz.

juffrouw Elly Klok. En heel soms één van ons. juffrouw Elly Klok. En heel soms één van ons.

Eigenlijk helemaal niks! De materialen krijg je van school zoals: klapper, kopieerbladen en spellen.

Dit was de powerpoint van de v- groep. Dit was de powerpoint van de v- groep. Veel kinderen willen niet meer zonder de v- groep. Gemaakt door Mika Janson