Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Certificaat exporteren en opladen op
De Altijd meteen aan de slag
Een afdelingswebsite bouwen met Google Sites
Inleiding instructie MijnSmile
Workshop Hoe een website publiceren. Vrije ruimte reserveren •U moet bij uw provider een URL-adres of webadres aanvragen of webruimte of domein (via bepaalde.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Online Personeelsregistratiesysteem
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Presentatie van het online groeidocument
Omgevingsloket online
Invullen e-profiel Ga naar
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
MLA Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Boomerang.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Instructie eBook Pack via ELO.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
?.
Magister voor ouders.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Agenda-slide. Chapter page 2 Figlo Advisor, ‘toelichting op het adviesrapport’
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Kickoff SomToday 6 SEPTEMBER Wat doen we vandaag ?  Inloggen in SomToday  Handleidingen in WikiWijs: link in WikiWijs plaatsen  Digitale leermiddelen.
TICKETMANAGEMENTPLAT FORM NEWCO BVBA GENERAAL DE WITTELAAN MECHELEN
Instructie Shakespeak Powerpoint
Gegevens exporteren Handleiding
Hoe werkt mijn werkplek?
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Kickoff SomToday 6 september 2016.
Recht op leerlingenvervoer:
Algemene beschrijving van de toepassing
Hoe werkt mijn werkplek?
Proces Opnames analyse
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
5minutes GoHerbalife Login op
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
Hoe werkt mijn werkplek?
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Agenda-slide

Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen

30% text - 70% image Voor we het Platform gaan gebruiken © Copyright Figlo U heeft via de mail een inlog naam en wachtwoord gekregen. Deze codes geven u toegang tot de Advisor en de Manager. In de Advisor maakt u de planning. De Manager is de locatie waar u wijzigingen kunt doorvoeren die uw systeem personaliseren of die bepaalde koppelingen doen functioneren. In dit document gaan we in op al die zaken die eenmalig kunnen of dienen worden ingeregeld.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Om in de manager in te loggen dient u naar genoemde locatie te gaan. U vult de gebruikersnaam in, en vervolgens het wachtwoord.

30% text - 70% image © Copyright Figlo U klikt de organisatie details open. Aan de linkerzijde ziet u nu de details van de organisatie. Als u de organisatie aanklikt (selecteert) kiest u vervolgens Modify.

30% text - 70% image © Copyright Figlo De wijzigingen die hierin worden aangebracht zijn tevens te zien bij alle adviseurs die onder deze organisatie zijn ingevoerd. In dit scherm bespreken we de tabbladen die bij de start met het Figlo Platform het meest belangrijk zijn. Het tabblad general In dit tabblad regelt u het logo in wat zowel in de Figlo Advisor terugkomt als in uw rapporten. Advies is om het logo niet in te groot formaat te gebruiken. Rond de 150 x 150 is voldoende. U verwijst in het veld Logo image url met een link naar een logo wat online beschikbaar is. In het veld logo link url gebruikt u de link naar een site die opent als u het logo aanklikt, bijvoorbeeld uw website.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Tabblad licensing In dit tabblad staan de gegevens van uw licentie. Het aantal inlogcodes waar u recht op heeft, en het aantal adviseurs, klantdossiers (clients) en het aantal gebruikesaccounts (clientaccounts) wat u heeft uitgegeven. Gebruikersaccounts zijn de accounts die u aan uw klant heeft verstrekt om mee te kunnen kijken in de Advisor of om een financieel inzicht te krijgen via de MijnKluis.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Tabblad Mailtemplates Vanuit het Figlo Platform kunt u een gebruikersaccount aanmaken om uw klant toegang te geven tot zijn gegevens. Op dit tabblad past u de boodschap in die mail aan. Uw klant ontvangt 2 mails, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze 2 mails kunt u naar eigen wens aanpassen. U dient hier voor de mails te downloaden (klik de mail aan en kies voor download van zowel de HTML als de txt variant) en pas deze aan m.b.v. notepad2. De mail “forgot password” is de mail die wordt verstuurd als de wachtwoord vergeten wordt aangeklikt. Na het aanpassen kiest u voor uploaden van de bestanden met ongewijzigde bestandsnaam.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Tabblad Suppliers Dit tabblad is met name van belang als u hypotheekaanvragen instuurt via HDN. De adressen van de maatschappijen staan hier opgeslagen. Mocht u als gevolg van een afspraak met een service provider willen dat voor bepaalde maatschappijen de berichten bij de service provider moeten worden aangeboden dan vult u hier het adres voor de service provider in. U klikt de maatschappij aan waar dit voor geldt en kiest voor replace. Het adres van de service provider vult u vervolgens in bij Alt.HDN.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Organisatie details Vanuit organisatie details klikt u op add. Hiermee krijgt u de gelegenheid om een divisie of suborganisatie aan te maken. Een divisie maakt het mogelijk om meedere adviseurs in onder te brengen die de dossiers van elkaar kunnen inzien. Een suborganisatie is geschikt als u een andere uitstraling wilt geven aan een specifieke inlog. Onder een suborganisatie moet altijd een adviseur worden aangemaakt. Indien u 1 licentie heeft is dit niet mogelijk.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Zodra de divisie is aangemaakt kan er vanuit de organisatie een adviseur worden geselecteerd. De details van de adviseur klikt u open door de adviseur te dubbelklikken. U krijgt nu het detailscherm van de specifieke adviseur te zien. U klikt de divisie aan.

30% text - 70% image © Copyright Figlo De vinkjes die u aanzet onder de kolom linked geven aan tot welke divisies deze adviseur toegang heeft. Bij default geeft u aan in welke divisie de dossiers die deze adviseur aanmaakt standaard worden geplaatst. Een andere adviseur die toegang heeft tot een divisie waar deze adviseur aan gekoppeld is, heeft ook inzicht in de dossiers van deze adviseur, mits deze aan de juiste divisie zijn toegewezen. Als deze adviseur dossiers heeft in een divisie waar geen andere adviseur toegang toe heeft dan zijn die dossiers niet inzichtelijk. In het clientbeheer van de Figlo Advisor kunnen de dossiers worden toegewezen aan een andere divisie.

30% text - 70% image © Copyright Figlo In het adviseur scherm kunt u tevens wijzigen wat de rol is van deze adviseur of zijn details standaard vullen. Mogelijk wilt u deze adviseur ook Manage maken of heeft u een Adviseursrol aangemaakt met aangepaste instellingen, zoals geen toegang tot rapporteren. Dit kan het geval zijn als u de data invoer door medewerkers laat doen, die uiteindelijk niet het advies mogen uitbrengen. Met reset password stuurt u de adviseur een nieuw wachtwoord toe, mocht hij deze vergeten zijn.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Onder de clientaccounts staan de gebruikersaccounts die u heeft uitgegeven aan uw klant. Deze kunt u hier openen en ook hier is het toesturen van een nieuw wachtwoord mogelijk.

30% text - 70% image © Copyright Figlo In het tabblad Motivation texts kunt u eigen teksten opslaan die u in uw rapporten kunt gebruiken.

30% text - 70% image © Copyright Figlo Dit zijn de belangrijkste instellingen die u in de manager doorvoert om met het Platform aan de slag te gaan. Mocht u vragen hebben, of ondersteuning nodig hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling Support. U kunt uw vraag Online stellen via ons Online Supportcenter of telefonisch op Online Supportcenter