Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via www.offroadrallyteamhw.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

•Groei in smartphone gebruik •Smartphone altijd bij de hand •Steeds sneller mobiel internet •Eenvoudige en snelle communicatie.
Sponsordossier Seizoen
Een balletje voor Oranje-Zwart Extra inkomsten voor nog betere training en trainingsmaterialen.
Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
Shirtsponsoring Time for Heroes • Time for Heroes draait om Maik uit Zwolle die de dodelijke spierziekte Duchenne heeft. • Maik en TfH hebben maar.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Heb je een oog voor voetbal ? Januari 2012 Durf jij het aan ?
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
Presentatie voor groepen
Demo Digitaal Klantendossier1 Digitaal klantendossier  Continu inzage in uw eigen dossier  Inzicht in alle gegevens van uw woning en uw contactpersoon.
VoIP in de praktijk Voor.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Agenda  Wat is de MutatieManager?  Wat zijn de mogelijkheden?  Voor wie bestemd?  Wat is de meerwaarde?  Eerste indruk.
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Social Media (Wat is dat & Wat kan de kerk daar mee?)
Onderwijsinspectie zegt: “als een school systematisch en doelgericht werkt aan het maximaliseren van de prestaties van haar leerlingen.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Informatie presentatie Jeugd
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Prokkelen Laagdrempelig, participatie, inclusie Marian Geling.
Levenslessen vriendschap
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
PVGE Computerclub Best
‘De palmboom’ buurtgericht kinderdagverblijf
Facebook Skype Instagram Google+ Twitter Whatsapp Snapchat Messenger
Coöperaties en coöperatief samenwerken, een kennismaking.
Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.
In de spotlights bij Uw bedrijf…. Extreme sport Zware competitie.
Water Meet Techniek Nederland. WMT-N Is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ( de naam zegt het al ) het meten van water, maar wij doen natuurlijk.
&. Zware competitie Avontuur Enorme media-exposure Dat is Le Dakar 2011, de zwaarste rally ter wereld. En u kunt onze partner zijn in deze uitdaging.
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Nieuwsbrief Januari 2014 De cijfers Koppeling met Landelijk Register Orthopaedische Implantaten Stand van zaken: onderzoek met stappenteller Contact Volgende.
Bewonerscommissie 1078 nodigt u uit:
Welkom op de app van MasterIce Deze PowerPoint is speciaal gemaakt voor extra informatie over MasterIce- Winkel.
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
Basisscho ol Op De Horst Ervaringsgerich t Onderwijs Afstemming.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Stichting vrienden van o.b.s. Wittevrouwen Wie zijn wij?  gerevitaliseerd in 2012  financieel ondersteunen bij het continu verbeteren van het leer- en.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
JEUGDCLUB SCHAKEN TURNHOUT
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Woordsoorten benoemen
Prokkelweek maandag 6 t/m zaterdag 11 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
H.C. ‘s-Hertogenbosch Gerard Booij en Pieter Bak, sponsorcommissie H.C. ‘s-Hertogenbosch HockeySociëteit ‘s-Hertogenbosch.
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks.
Wij staan altijd voor u klaar!. ONS TEAM  Bart  Dalila  Hassan  Haseeb  Lyla  Sikander.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
Waarom InDrenthe? Wie kijkt er naar een livestream? Wat betekent InDrenthe voor uw evenement? Wat kost InDrenthe? Welke andere mogelijkheden biedt InDrenthe?
Aida Lingerie Online Aida lingerie | Hengelo | Tel: http:// Marlies Dekkers StringMarlies Dekkers String:
Content coach Schrijven voor het web 15 oktober 2009.
Stichting Schuilplaats
Voorlichting competitie D junioren
Bardo Golfdag dinsdag 26 september 2017 Inschrijfformulier
Natuurbeleving en buiten spelen
UITNODIGING 20 september 2017 Wij zien uit naar uw komst!
Stichting kuren met reuma
MR RK Josefschool Mede vormgeven aan beleid op school
Wie zijn wij? Stichting Hard voor Hart, welke in 2008 is opgericht, heeft als doel: de overlevingskans van personen met een acute hartcirculatiestilstand.
SPONSORDOSSIER DE WARRE
FC Abcoude zijn we met z’n allen !!!
Zeilen bij WVOostvoorne!
Ontwikkeling, wij als EBS
Stichting Antwoord “Geef Emanuel een Bijbel, zodat hij en zijn vrienden de Here Jezus leren kennen.”
Voorbeeld. Tijdens een SLB les heb ik mijn netwerk in kaart gebracht. Ik kwam er achter dat mijn netwerk niet zo heel groot is. Als ik kijk naar welke.
Uitnodiging bewonersoverleg
Transcript van de presentatie:

Offroad Rally Team Hoeksche Waard Ook op facebook zijn wij te volgen onder “off-road Rally Team Hoeksche Waard”. Aanmelden voor de nieuwsbrief via

Offroad Rally Team Hoeksche Waard In 2015 hebben Pierre Statz en Jan de Ruiter de krachten gebundeld en samen de stichting “Offroad Rally Team Hoeksche Waard” opgericht. Wij rijden mee in de NKoffroadracing serie’s dit zijn een vijftal wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap offroad rijden op snelheid. Daarnaast rijden wij ook een of twee internationale wedstrijden in Europa. De internationale wedstrijden worden Crosscountry wedstrijden genoemd.

Offroad Rally Team Hoeksche Waard bestaat uit twee teams. Team 2 Toyota Landcruiser LJ70 Achter het stuur Jan de Ruiter met als navigator Martijn Lankhaar. Fred Lanser is verantwoordelijk voor de techniek en logistiek van team 2. Team1 Toyota Landcruiser LJ70 FRP Achter het stuur Pierre Statz met als navigator Miranda van der Zalm. Harry Buskens is verantwoordelijk voor de techniek en logistiek van dit team.

Sponsor Informatie Stichting Offroad Rally Team Hoeksche Waard wordt mede mogelijk gemaakt door haar sponsors. Via sponsoring kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan Offroad Rally Team Hoeksche Waard. Hoe word ik sponsor? Het meest eenvoudige is om ons te mailen of te bellen.

Sponsor Informatie Wat kan Offroad Rally Team Hoeksche Waard betekenen voor de sponsors? Ten eerste komt uw (bedrijfs)naam prominent op onze auto’s, kleding en vlaggen te staan. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor de wedstrijden en een evaluatieavond aan het einde van het jaar. Tijdens deze avond kunt u netwerken met andere sponsors en bespreken we onze prestaties van het afgelopen jaar. Wanneer u interesse heeft in sponsoring bespreken we dit graag in een persoonlijk gesprek. Op onze website vindt u een aantal mogelijkheden. Op onze website kunt u een aantal opties vinden van mogelijkheden om te sponsoren.

Donateur informatie Donateurs Bent u niet geïnteresseerd in naamsvermelding maar draagt u onze stichting wel een warm hart toe? Wij bieden u een aantal mogelijkheden zoals gouden, bevriende of anonieme donateur. Hoe word ik donateur? Het meest eenvoudige is om ons te mailen of te bellen.

Contact gegevens Stichting Offroad Rally Team Hoeksche Waard Oranjeweg KT Zuid-Beijerland 1 e contact persoon Jan de Ruiter GSM: e contact persoon Pierre Statz Tel:

Zijn er vragen u kunt altijd bellen naar Pierre Statz of Jan de Ruiter