Sociaal Ondernemen in Amsterdam Arjan Vliegenthart Wethouder Werk, Participatie en Inkomen 22 mei 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Eerste gebod De HEER vindt het fijn,
Advertisements

Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Fietsstad 2014 Fietsen zonder hindernissen.  Klik om de opmaak van de overzichtstekst te bewerken  Tweede overzichtsniveau  Derde overzichtsniveau.
PARTICIPATIEF LEREN IN BUURTDIENSTEN
Waar een kleine gemeente groot in kan zijn Schaal van een kleine gemeente vraagt samenwerking: -Inhoud -geografisch Kleinere teams Minder formatie plaatsen.
Mensen maken de wijk Herijking wijkgericht werken Wim Kemp Wethouder voor welzijn, onderwijs, cultuur en wijkontwikkeling 10 december 2010.
en de Gemeenschapsdiensten
Valorisatie Programma Rotterdam
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Gebieden/Regisseurs Wijkaanpak nieuwe stijl & Transformatie Sociale Domein.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
In deze presentatie ga je kijken hoe het DNA wordt
Verbinden, stimuleren & ontwikkelen Wetsvoorstel Werken naar Vermogen informatie voor SW- medewerkers.
Jezus tijdens het laatste avondmaal
U hoeft niet te klikken want gaat automatisch
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast.
Laten doen Jalp is ook uit te breiden naar een ‘sociaal loket’, een loket waarbij de drie decentralisaties samenkomen. Standaard wordt in het sociaal.
- Wat gaat er gebeuren in 2014?? - Terugblik op 2013.
Straffe madammen… …werken bij een straffe overheid.
De noodzaak van kenniscoproductie Edwin Horlings 2 juni 2014.
Hartjes Kies een leuk spel
Symposium 9 mei 2015 Zorgt vermaatschappelijking van zorg voor meer participatie ? Ludo Fret.
Dit is een test. Een tweede dia biedt mogelijk uitkomst.
SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP COLLEGE 3 De innovatieopdracht.
Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast.
ESF Vlaanderen OP Sociale Economie Karel Vanderpoorten
Digibordles herfst rangtelwoorden leesrichting
Lettertypen installeren  Installeer eerst de World Servants- lettertypen, die kun je hier downloaden.hier  Hoe werkt dat? Zet de lettertypen in de map.
Klik op het vierde plaatje.
Versterking CliëntenPositie (VCP) mei ICF International Classification of Functioning, Disability and Health.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Syntens als duurzame verbinder in de bouw Workshop MVO Kies je MVO kleur Hans Lievense.
Werkconferentie economische vitaliteit, 1 november 2012Jan Sijtsma outube.com/watch?v=S9ISlgCG3bA ‘de KUNST van het VERBINDEN’
Groningen Internationaal Kansen benutten via Europese Programma’s EU-coördinator Jenny Otten Provincie Groningen.
Hier komt een presentatietitel Voornaam Naam of iets anders.
1.
Een heldere visie op samenwerking!. Het Klokhuis Bibliotheek Bs Sint Antonius Bs de Lingelaar.
i ngesprokenniet ingesproken.
Bijeenkomst advies- & cliëntenraden Inkoop 2018 – Jeugdhulp & Wmo (inclusief Beschermd Wonen) Welkom!
Hoofdstraat 26: De “Rug” voor duurzaamheid?
Zelfstandig vanuit Werkloosheid
Groenboek: een nieuw industrieel beleid in Vlaanderen
Inleiding Tekst Via Invoegen | Koptekst en Voettekst titel van de presentatie invoegen.
middelste – eerste - laatste
Inleiding Tekst Via Invoegen | Koptekst en Voettekst titel van de presentatie invoegen.
Goede contacten met collega’s en leveranciers, tevreden klanten, in een bedrijf dat voluit kiest voor een positieve impact op mens en milieu. Dit alles.
Titel van de presentatie Ondertitel van de presentatie
Informatiebijeenkomst gemeenteraad Groningen
EFMB April 2018 Hoe Europa bijdraagt aan de sociale inclusie van ouderen in Nederland.
Bibliotheek, ouderen en sociaal domein Rotterdam, 26 april 2018
Leer mij de oudere kennen! Rotterdam, 26 april 2018
Van wet naar Brabantse praktijk
Leer mij de oudere kennen! Rotterdam, 26 april 2018
De Punt wenst dat elke ondernemer toegang heeft tot het sociaal en duurzaam ondernemen. De Punt biedt ondernemers hierbij een resultaatgerichte en dynamische.
Inleiding Tekst Via Invoegen | Koptekst en Voettekst titel van de presentatie invoegen.
Subtitel Titelindeling.
Titel van de presentatie Ondertitel van de presentatie
Inleiding Tekst Via Invoegen | Koptekst en Voettekst titel van de presentatie invoegen.
Hier komt een presentatietitel
Titelindeling Subtitel.
Hoe maak je een eyecatcher
ORGANISATIE & MAATSCHAPPIJ
Inleiding Tekst Via Invoegen | Koptekst en Voettekst titel van de presentatie invoegen.
Titelindeling Subtitel.
Titelindeling Subtitel.
Jezus tijdens het laatste avondmaal
Titelindeling Subtitel.
Eerste gebod De HEER vindt het fijn,
Informatiebijeenkomst Buurtteams Amsterdam & Aanvullende ondersteuning Wmo 9 en 18 september 2019.
Transcript van de presentatie:

Sociaal Ondernemen in Amsterdam Arjan Vliegenthart Wethouder Werk, Participatie en Inkomen 22 mei 2015

Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! Sociaal ondernemen in Amsterdam Voor Amsterdam is sociaal ondernemen belangrijk, want: Gemeente wil samen met partners vernieuwende producten en diensten ontwikkelen voor oplossen van de maatschappelijke uitdagingen in Amsterdam. De focus van sociale ondernemingen op impact door ondernemerschap maakt deze ondernemers interessant als partner bij het sneller oplossen van onze maatschappelijke uitdagingen, op welk gebied dan ook Sociale Ondernemingen zijn innovatief 2

Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! Sociaal ondernemen in Amsterdam Gemeente wil Amsterdam op de kaart zetten als dé plek voor Sociaal Ondernemen Sociaal Ondernemen past bij de identiteit van Amsterdam: –Combinatie van ondernemerschap en burgerschap –Innovatief –bakermat voor nieuwe vormen van ondernemerschap en nieuwe financiële instrumenten Ecosysteem voor sociaal ondernemen is in Amsterdam aanwezig, inclusief internationale vertakkingen Het college ziet mogelijkheden om, sociale ondernemingen te betrekken bij: –Stedelijke innovatie –Arbeidsmarktbeleid & Social Return –Inkoop & Duurzaamheid –Wijkondernemingen 3

Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! We werken dit uit door: Innovatieve inkoop en aanbesteding + buy social campaign Challenges, aan de hand van maatschappelijke uitdagingen Corporate programme Versterken ondernemersvaardigheden Opleidingsaanbod verbreden Beschikbaarheid Kapitaal (o.a. SIB + toegang tot gemeentefondsen) Branding Amsterdam Europese en Internationale samenwerking Versterken netwerk en verbindingen in het ecosysteem sociaal ondernemen Maatregelen Amsterdam 4