Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Modern sprookje Kikkerkoning.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Slagvaardige vrouwen.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Verrassing!!.
Louis.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Woorden en tijd.....
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Kerstmis.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
Met meester Cor en meester detmer
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Ze mompelde wat, ving de nachtegaal en droeg die in haar hand weg.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Antwoord op vraag SOPO1-4
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Dagboek van een vrouw.
Dit digitale prentenboek staat op
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
“We hebben een nieuw oproepsysteem bij de brandweer.”
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rode Rozen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Mijn verjaardag..
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
DE SPIEGEL.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Mannenuitleg.
Het eendje... Van de buurman.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
Mopje voor de Dierenliefhebbers.
Transcript van de presentatie:

Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd

Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal.

Aangezien de vrouw hoofdpijn had, verteld ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moest gaan. Aangezien de vrouw hoofdpijn had, verteld ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moest gaan.

. Zij nam een aspirine en ging naar bed.. Zij nam een aspirine en ging naar bed. Nadat de vrouw een paar uur geslapen had, werd ze uitgerust en zonder hoogfdpijn weer wakker. Nadat de vrouw een paar uur geslapen had, werd ze uitgerust en zonder hoogfdpijn weer wakker. Omdat het feest nog niet was afgelopen, ging ze alsnog naar het feest. Omdat het feest nog niet was afgelopen, ging ze alsnog naar het feest.

 Omdat haar man niet wist wat voor kostuum ze zou dragen, besloot ze hem een beetje uit te testen om te kijken hoe hij zou reageren als zij niet bij hem was. Op het feest zag de vrouw haar man al snel dansen op de dansvloer.

Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. De vrouw ging naar hem toe en danste met hem. De vrouw ging naar hem toe en danste met hem.

. Na een tijdje fluisterde hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor.. Na een tijdje fluisterde hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor. Samen verdwenen ze naar buiten om in de bosjes met elkaar te vrijen. Samen verdwenen ze naar buiten om in de bosjes met elkaar te vrijen. Even daarna ging de vrouw naar huis. Ze vroeg zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis zou komen. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen? Even daarna ging de vrouw naar huis. Ze vroeg zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis zou komen. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen?

? De man wist namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevreeën had. ? De man wist namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevreeën had. Toen haar man thuiskwam, lag de vrouw in bed te lezen. Toen haar man thuiskwam, lag de vrouw in bed te lezen. Ze vroeg of hij het leuk gehad had. 'Je weet dat ik het nooit zo leuk vind als jij er niet bij bent', vertelde haar echtgenoot. Ze vroeg of hij het leuk gehad had. 'Je weet dat ik het nooit zo leuk vind als jij er niet bij bent', vertelde haar echtgenoot.

'Ik ben al na tien minuten weggegaan om te gaan pokeren in de kroeg. 'Ik ben al na tien minuten weggegaan om te gaan pokeren in de kroeg. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders.

Toen ik het net ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad. Toen ik het net ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad.

Voor meer PowerPoint plezier kom naar: Jorg’s website design©