Homcom Ledenvergadering 25/04/2016. Bots Doet ons denken aan robots Worden gebruikt om – Te spreken – Standaard conversaties te voeren Bv : al onze medewerkers.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Excel in het voortgezet onderwijs
Advertisements

2 beeldschermen op één PC
Visie, missie en kernwaarden
Niet om een ‘koopje’ maar om een toestel te kopen dat ook gebruikt gaat worden Han van Reekum.
HOM COM Ledenvergadering 19/11/2012. Homcom • Bug in Android 4.2 • Vergat de maand december • Je kon geen verjaardag noteren in december • Wel in november.
Databases via internet
Men vraagt zich af waarom …??
Kindermoment.
De Franse President Jacques Chirac belt naar de Nederlandse Minister voor Buitenlandse Zaken Ben Bot en vraagt hem:
De voorbereiding Opzet gemaakt voor de inplementatie van oefenen.nl voor het MT Plan van aanpak Tijdslijn Kostenplaatje.
Tablets wat zijn het? wat kun je er mee doen? clubmiddag 18 december © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
Homcom Leden vergadering 22 – Nieuws Bing de zoekmachine voor Yahoo EU keurt akkoord tussen Microsoft en Yahoo goed Verhoogt aandeel van Microsoft.
Presentatie, deelpagina over mijn fantasie, mijn animatie liefde
Chatten en Twitteren woensdag 14 maart Chatten en Twitteren Wat is “chatten” ? Chatten (van het Engelse to chat: kletsen, praten) is het voeren.
Wat is het verschil tussen onze God en een totempaal?
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Hier wordt uitgelegd wat Pneuman maakt. Bij Pneuman worden bedienings panelen gemaakt Bedienings panelen zijn plattegronden waar je kunt zien wat er.
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
HOMCOM LEDEN VERGADERING 18/05/2009. Nieuws  Google doet het goed en minder goed Er is winst maar minder dan 10 % Er is winst maar minder dan 10 % Omzet.
Logica in al zijn zin en waanzin.
Leerling Ik ben … jaar en woon in ….
Krantenbeurt Van Ploon Vrijdag 28 oktober 2011
Hoofdstuk 3 Inzet voor een project
Geest.
HOM COM Vergadering Nieuw begrip Cloud Computing –Online programma’s gebruiken die niet op je computer staan. –Gebruikers werken steeds meer.
HOM COM Ledenvergadering 17 – Record foto Bekijk Dubai in 45 miljard pixels Inzoomen maar !
1. Leidinggeven Blz. 7 Boekje Leidinggeven. leidinggeven Wat wil een leidinggevende? Dat het werk goed gedaan wordt en dat medewerkers met plezier werken!
Lezing door Kick de Wolff
Workshop ‘Is er een toekomstige rol voor verkoopvrijwilligers’ 25 mei 2013.
CLOUD COMPUTING Wat is het? Wie zijn de aanbieders? Is het veilig? Wat kun je er mee? Robert K Bol PVGE Best.
Windows Applicaties Bouwen met Visual Studio.NET Sijmen Koffeman Development Consultant Microsoft.
Student Advantage SLBdiensten & APS IT-diensten Charles Stork
Zakelijke applicaties TOP 3 - Charlotte Panis. Top 3 1. Dropbox 2. Evernote 3. Documents to go.
CanDo Coaching.
Lotus Notes.
Spreken over onze ellende … Geen los onderwerp! Onderdeel van de leer van de genade. Hoofdboodschap van de kerk Niet: je bent een erge zondaar Maar: je.
Nieuwland,Schiedam Visuals wijkbranding. Wat is jouw favoriete plek in de regio?Wat betekent die plek voor jou en welke waarden vertegenwoordigt die plek.
Kaarten op tafel.
“An amazing invention - but who would ever want to use one?” (Rutherford B. Hayes in 1877 over de telefoon)
Webbrowsers Inhoudsopgave  Webbrowser  Geschiedenis  Verschillende webbrowsers Bekende webbrowsers Minder bekende webbrowsers  Vergelijking.
Sales Tips.
De doop in de Heilige Geest
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Abba, Vader Geen veroordeling meer! Geen veroordeling?? Maar er is toch zoveel kwaad in de wereld?
Installatie Windows 10 woensdag 30 september 2015.
Spraaktoepassingen woensdag 18 november 2015.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
Is Windows 10 geschikt voor mij? Updaten of nieuw kopen.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Door Arian den Hollander IT15AMO1B
Apps Homcom ledenvergadering Wikipedia Een mobiele applicatie of kortweg app (uitspraak: [ɛp]) is een software-applicatie die ontworpen is.
Een enkele werkplek voor al je apps Vanaf elk device met een browser.
WERK-portal Portalfuncties Lesmateriaal van verschillende ontwikkelaars Leerroutes en medialinks Veel gebruik van multimedia.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
C++ Les 1: introductie. Programmeren Programma’s scripts Websites libraries (Sound, GUI, netwerking…)
Google Photo’s /Picasa. 4 Alternatieven Google Photo  Handleiding op Internet Handleiding op Internet  App in de Google play  App in de App store.
WijWijs Ouderbetrokkenheid Portaal “First Impression”
EiD lezer en windows 10 Met de browser Edge. Windows 10 en Edge browser  Wie straks zijn belasting wil invullen via Taks On Web en dit wil doen via zijn.
Cliënt en mediawijsheid Les 8 en 9, Domotica. domotica  Domotica wordt steeds meer toegepast in de zorg, en gebruikt om mensen langer thuis te laten.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
O&O Shut Up 10 Wat is het Wat doet het
Windows 10 Creators Update
Javascript.
Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)
SharePoint Versiebeheer
Windowsapparaat en Cloud
Update naar Windows 10.
Besturingssysteem.
Transcript van de presentatie:

Homcom Ledenvergadering 25/04/2016

Bots Doet ons denken aan robots Worden gebruikt om – Te spreken – Standaard conversaties te voeren Bv : al onze medewerkers zijn bezet gelieve ….. Voor x.. Druk op 1, …. Denk aan Siri, Cortana en Skype

Bots Cortana – Cortana is de slimme assistent in Windows 10. – Ze kan je documenten doorzoeken, je agenda bijhouden, herinneringen instellen, dingen die voor jou persoonlijk relevant lijken weergeven en nog veel meer – Cortana werkt op basis van Bing en de machine learning technologie van Microsoft in de cloud. Je kunt Cortana bedienen door te typen of via gesproken taal.Bing – gebruiken-windows gebruiken-windows

Bots Siri – Siri is een personal-assistant-toepassing voor het mobiele besturingssysteem iOS.personal-assistantiOS – De toepassing gebruikt computationele taalkunde om aanbevelingen te doen en acties uit te voeren waarbij de uitvoering gebeurt door een aantal webservices.computationele taalkunde – Volgens de fabrikant past de toepassing zich aan aan de voorkeuren van de gebruiker en worden de resultaten gepersonaliseerd. – De toepassing kan taken uitvoeren zoals het reserveren van een taxi of een tafel in een restaurant.

Bots Een toekomst die is gestoeld op natuurlijk converseren en artificiële intelligentie. helpen-pizza-bestellen-en-hotels-reserveren/ helpen-pizza-bestellen-en-hotels-reserveren/ de-nieuwe-apps/ de-nieuwe-apps/

VPN Opera browser komt met gratis VPN functie Nieuwe versie van Opera – browser-komt-met-gratis-vpn/article-normal html browser-komt-met-gratis-vpn/article-normal html Hier downloaden – simple?utm_source=PR&utm_medium=news&ut m_campaign=PR_press%20release simple?utm_source=PR&utm_medium=news&ut m_campaign=PR_press%20release

Vivaldi Browser chrome-alternatief-getest/ chrome-alternatief-getest/ Geen opvolger van Opera, Chrome Jon von Tetzchner, – de man die destijds Opera uit de grond stampte voor die browser volgens hem op het verkeerde pad ging, – hij wil met Vivaldi een krachtige toolbox bieden aan zij die niet minder maar net meer functies willen.