V a k b o n d e n d r u k o p S. A f r i k a m i j n w e r k e r s e i n d e s t a k i n g.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Maandbrief Jins April Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.
Joringel lette niet op haar en bekeek de kooien met de vogels.
Thema najaar Face t0 face - 2 Hebr. 12: Want gij zijt niet genaderd tot een tastbaar en brandend vuur, tot donkerheid, duisternis en stormwind,
10 tips voor een goed huwelijk!
De Slippertjes.
De grote paasquiz.
Het Scheppingsverhaal.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Hij is de opstanding en het leven, dat bewees Jezus door Lazarus, die al drie dagen in het graf had gelegen op te wekken uit de dood.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Presentatie: Weekje Barcelona
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
het dorp kookte naar vogels. harder onderging hij rond Joringel.
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
1Koningen19: 19 Nadat hij vandaar gegaan was, trof hij Elisa aan, de zoon van Safat, bezig te ploegen met twaalf span voor zich, terwijl hij zelf bij.
Verpakt.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Werken voor je 13e jaar 13 en 14 jaar
Goede Vrijdag 10 April 2009 Johannes 19 vers 1 en 2 Pilatus liet Jezus geselen en de soldaten vlochten een kroon van doorntakken en zetten die op zijn.
Eindelijk kwam de oude vrouw terug en zei met een doffe stem :
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
Nu kon de heks niet meer toveren, en Jorinde stond weer voor hem.
De tortelduif zong klagelijk in de oude beuk.
11. Collectief arbeidsrecht en staking
Dagboek van een vrouw.
Een man had 3 vriendinnen. Om te besluiten met welke te trouwen, gaf hij elk 1000 euro, om te zien wat ze met het geld zouden doen.
H6 werken Paragraaf 3+4.
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Welkom in de samenkomst
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
Aan alle gepensioneerden en aan hen die het spoedig worden... Klikken!
Muziek : Viktor Vogel - Splendoarea primăverii
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
" Pas op ", zei Joringel, " dat je niet te dicht bij het kasteel komt ".
Nieuwe start, nieuwe verbinding, nieuw begin. Zondag 14 September 2008 Exodus 32 vers De Here zei tegen Mozes: het volk misdraagt zich, Ik zal hen.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Een liefdesgeschiedenis
Aanstaande x afgelopen Wanneer is de vergadering?  Aanstaande donderdag om 7 uur.  Donderdag aanstaande om 7 uur.  Ik ben Beth, 25 jaar en aanstaande.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
2 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 8 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Aan alle gepensioneerden en aan hen die het spoedig worden ...
Een Boot, een cruise, Vakantie… Plezier…. Plotseling een grote Golf en de Boot zinkt…
Een kaart voor topondernemers
Hoezo dement?????!!!!!!!  .
Aan alle gepensioneerden en aan hen die het spoedig worden ...
Genadebrood in Bethlehem.
DE SPIEGEL.
Ze kon dieren en vogels naar zich toe lokken. Wanneer het maantje in het kooitje schijnt, maak los Zachiël, op het juiste moment ".
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Het jaartje rond … januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptemberoktobernovemberdecember.
Het jaartje rond … januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptemberoktobernovemberdecember.
Van tijd tot tijd Woordenschat.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
♪ 25:2,3 ♪ 25:6,7 ♫ KND Voor we gaan ✝ EXO 34:27-35 ♪ 536:1,2,3,4 ✝ LUK 09:18-36 ♫ OPW 334 ♪ 834:1,2,3 ♪ 630:1,2,4.
Uitwisseling- Nederland
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Jezus liep met zijn leerlingen naar een tuin die Getsemane heette.
Avondmaal (Traditioneel) proviand voor onderweg
Zomertijd en wintertijd
Afscherming 1 hour Monday ochtend morning.
Transcript van de presentatie:

V a k b o n d e n d r u k o p S. A f r i k a m i j n w e r k e r s e i n d e s t a k i n g

Het hoofd van Zuid-Afrika’s grootste vakbond groeperen op vrijdag aangespoord opvallend AngloGold Ashanti mijnwerkers om terug te keren om te werken, terwijl nabijgelegen goudvelden dreigde te ontslaan de resterende aways blijven. Zwelinzima Vavi, secretaris- generaal van de Congres van South African Trade Unions (Cosatu), keerde terug naar de mijnen in de buurt van Johannesburg waar hij zodra gewerkt in een poging om te beëindigen van illegale woedt in het hele land stakingen. Uren na de Tyler groep Barcelona bezoek, een nabijgelegen goudmijn goud velden dreigde te ontslaan van de resterende illegale stakers bij haar werking, als ze geen verslag voor plicht begin volgende week. Al werk sommige goudvelden werknemers dat is geweest in staking voor weken, toonde voor deze week in het gezicht van een bedreiging van ontslag.

Op AngloGold Ashanti Vavi, toerde in het gezelschap van ambtenaren van de nationale Unie van mijnwerkers (NUM), de mijnen te verkopen een nieuwe beloning bod door de Zuid- Afrikaanse kamer mijnen werknemers stak voor rand ($1.850, 1400 euro) per maand. “Voor je werknemers er zijn mensen die u vertegenwoordigt, ze zijn Cosatu en Numeri Dus wanneer wij sterven, wij samen, sterven als we slapen, slapen we samen, als we wakker worden, we wakker worden samen zodat alles wat we samen doen, “Vavi vertelde menigten van werknemers.Sommigen juichten zijn oproepen te nemen hun gereedschap weer, maar anderen waren niet zo gastvrij. Werkgevers hebben tot aangeboden tussen 7000 en rand. Werknemers in de mijn gestopt Vavi spreken nadat zij het nieuwe loon aanbod afgewezen.

Hij een reis naar de Itireleng mijn geannuleerd wanneer sommige rotsen op zijn autocolonne geslingerd. AngloGold stakers liep uit op 25 September, en op woensdag gestenigd een bus met collega’s te werken. Vavi van bezoek kwam als een maand-lange staking eindigde op de nabijgelegen Goldfields en twee maanden in een golf van stilleggingen in mijnen in het hele land als werknemers beter loon en levensomstandigheden eisen. De terugkeer van van haar opvallende werknemers hebben beveiligd, goudvelden een ultimatum afgegeven aan de resterende 8500 die instrumenten op een van haar activiteiten sinds zondag hebben neergehaald. Het zei dat de groep mijnwerkers uit een gerechtelijk bevel om terug te keren ondergrondse had genegeerd, en gaf hen tussen maandag avond en dinsdag middag verslag voor plicht of “gezicht onmiddellijk ontslag.” Het bedrijf kondigde het ontslag van ongeveer werknemers dat weigerde te opdagen voor werk samen met hun collega’s op de Tyler groep Barcelona.