Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 1 Voorontwerp-bestemmingsplan “West III” Inspraakavond 12 juli 2007.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vragenuur raadsvergadering 5 november 2009 inzake Egyptische Poort.
Advertisements

Informatieavond Werkzaamheden rondom het Sportcentrum Toelichting bouwrijpmaken en uitleg procedure herstraten Lange Tiendweg en omgeving Gemeente Papendrecht,
Bewonersavond Steenstraat april Steenstraat 14 Programma: •Inleiding door wethouder Jan Burger •Toelichting door architect en Volksbelang.
DE DAG VAN DE WETHOUDER WORKSHOP WETHOUDER BLIJVEN IS INVESTEREN AAN DE VOORKANT WETHOUDERSVERENIGING 23 november 2011, Deventer.
DE WET VOORKEURSRECHT GEMEENTEN (Wvg)
Informatieavond Toelichting 2e herziening bestemmingsplan Bouverijen Séverine Blok - projectmanager Gemeente Breda Ad Neele - juridisch planoloog.
WSNS Passend Onderwijs Stappenplan
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Hof van Cranendonck’
Informatieavond bestemmingsplan herontwikkeling maisonnettes aan de Malvert 81e – 91e straat 13 juni 2013 Welkom!
Informatieavond bestemmingsplan MFC Zuidzijde
Informatieavond Waterdonken 26 februari 2013
1 Ledenvergadering V.O.B Door bestuur V.O.B.
Voorontwerpbestemmingsplan “Stationskwartier” Welkom op deze informatieavond Woensdag 11 september 2013.
Gemeente Zoetermeer Voorontwerpbestemmingsplan Zorghart.
Mr. C.W. KniestedtBosselaar & Strengers Advocaten, Utrechtwww.bs- advocaten.nlwww.bs- advocaten.nl Informatieavond 4 maart 2009 Herstructurering Kerckebosch.
Het associatedegreeprogramma in de Beleidsregel doelmatigheid 2014
Welkom. Terugblik 12,5 jaar BST Oprichting BST in 2002 door Ed de Roos, Karin van der Velde, Peter Vermijs Klankbordgroep, buurtcafé, overleg met gemeente.
Bewonersavond De Rivierendriesprong
Bestemmingsplan Abbenes algemene informatie proces bestemmingsplan.
19 april 2011 Bestemmingsplan Pernis & Stad- en Milieubenadering Pernis, duurzaam dorp aan de Maas.
Informatiebijeenkomst Ambachtsschool 30 november 2009.
Aanpak N629: één project, twee delen
Opening en voorstelronde. Terugblik: - Oktober 2014: duidelijk dat Schoorl Klopt in de gewenste vorm niet uitgevoerd kan worden - Oktober 2014 – februari.
Verkenning OV lijnennet Lent Het Proces Informatiebijeenkomst 20 september 2012.
Social work Week 2.
Bestemmingsplannen Proces Jan Pieters. Wat is een bestemmingsplan? Een plan waarin de bouw- en gebruiksmogelijkheden van gronden en bouwwerken vastliggen.
Raadspresentatie Ruimtelijke Ordening een korte inleiding op het beleidsterrein.
Voorontwerpbestemmingsplan Kom Schore 6 januari 2010.
Goede Raad voor de RSD Hoe kan de Raad zo vroeg mogelijk in het proces kaders stellen? Hoe wordt de raad meegenomen in het proces? Wat is de betekenis.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Ontwikkeling Stationsgebied Haren 16 november 2009 Werksessie bewoners Ruimtelijke Kwaliteit.
Presentatie Bestemmingsplan Donkerbroek–West 17 februari voorontwerp-
Decentralisaties en gegevensverwerking. Even voorstellen Henk Wolsink Teamleider Algemeen Juridische Zaken gemeente Hengelo Adhoc werkgroep privacy provinciebreed.
Ruimtelijke Ordening in Dordrecht Presentatie in de adviescommissie fysieke leefomgeving van de gemeenteraad op 20 mei 2014.
Welkom Op deze informatieavond over de beheersverordening Groenewoud- Kwakkenberg.
Evaluatie Centrum Parkeren 1 Banakkers. Programma Toelichting project Kaders In groepen uit elkaar Terugkoppeling 2.
Welkom tijdens de inloopmarkt Nieuwbouw Bergerhof 13 januari 2009.
Welkom Informatiebijeenkomst RijnGouwelijn Lammenschansweg Gemeente Leiden.
Evaluatie Centrum Parkeren 1 Grauwe Polder. Programma Toelichting project Kaders In groepen uit elkaar Terugkoppeling 2.
Procedure bij de gemeente Cees Ortelee. Opbouw presentatie 1. Stand van zaken bij de gemeente 2. Vervolg: Bestemmingsplanprocedure 3. Vragen.
Wat is een bestemmingsplan: Een voor de gemeente en burgers bindend plan waarin is vastgelegd welke functies waar zijn toegestaan. De bestemming verwijst.
De doorwerking van rechterlijke uitspraken op ruimtelijkeplannen.nl Provero 20 november 2012 Bart Veenman Raad van State
Waarom een nieuwe Wro? De huidige Wet op de Ruimtelijke Ordening dateert van 1965 en is door de vele herzieningen onoverzichtelijk geworden. Uitgangspunten.
Omgaan met gerechtelijke uitspraken
Informatieavond oud papier Welkom en inleiding programma.
Bestemmingsplan Bedrijvenpark H2O Informele informatiebijeenkomst raad d.d. 18 februari 2015 Rho adviseurs voor leefruimte Joske Poelstra.
Informatieavond Planontwikkeling “Hoogh Gullepe” Terrein voormalig Dr. Ackenshuis Woensdag 23 januari.
Geluid aan de Noord Informatiebijeenkomst 11 april 2016.
klankbordgroepbijeenkomst1 Welkom leden van klankbordgroep Bergerhoflocatie.
Toelichting zienswijze van de fam. Van Hal en Haerkens Ontsluiting gebouw plan Elzenstraat 60 naar de Elzenstraat goed gepland? of is er een veiliger alternatief?
Haalbaarheid woningbouwlocaties Bij het vermoeden dat er voor een locatie belemmeringen te verwachten zijn, zijn eerst de onderzoeken m.b.t. de te verwachten.
Openbare raadsvergadering van 18 april 2011 Plaatsvervangend voorzitter A. Duiker.
Omgevingsplan Rijnhaven Oost Brug naar de Omgevingswet.
1 Perceelsplitsingen - Nadere uitleg -. 2 Technisch beraad (N.a.v. raadsvoorstel perceelsplitsingen) Begrenzingen in regelingen Mogelijkheden.
Evaluatie Centrum Parkeren 1 Centrum-West. Programma Toelichting project Kaders In groepen uit elkaar Terugkoppeling 2.
Aangesloten bij: Welkom bij Reinaerde - Dennendal.
Kernen Epen, Nijswiller, Reijmerstok en Slenaken beleidsnotitie en inventarisatie informatieavond 15 februari 2011.
Bestemmingsplan Kindcentrum Zeeland informatieavond 15 juni 2011.
PROGRAMMA WDO Bestemmingsplannen en MER DK IV + A16/N3 Raadscommissie Fysiek 17 november 2015.
ZEVENHUIZEN-ZUID Fase 1 INFORMATIEAVOND Zevenhuizen-Zuid informatieavond.
Informatiebijeenkomst voorontwerp bestemmingsplan 13 augustus 2013
Bestemmingsplan Buitengebied
Ontwerp Wmo beleidsplan
Bestemmingsplan Buitengebied
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Bestemmingsplan Zonnepark Daalkampen
Maandag 31 oktober 2016 van tot uur
Informatie bijeenkomst
Erfgoed in de Omgevingswet: Technische toelichting bestemmingsplan Amstelwijck 19 juni 2019.
1. Welkom Vanavond kunt u praten over:
Transcript van de presentatie:

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 1 Voorontwerp-bestemmingsplan “West III” Inspraakavond 12 juli 2007

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 2 Doel van de bijeenkomst Officiële inspraak voorontwerp-bestemmingsplan Prijsvraag naamgeving nieuwe wijk Toelichting beeldkwaliteitsplan Mogelijkheid om plan nader te bekijken en vragen te stellen

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 3 Betrokken partijen Gemeente Hardinxveld-Giessendam Stedenbouwkundig bureau KuiperCompagnons Gebr. Blokland BV Woningstichting Hardinxveld-Giessendam

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 4 Typering voorontwerp- bestemmingsplan “West III” Vastleggen van de bestaande situatie langs de Buitendams Juridisch kader scheppen voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk Sporthal zit in dit bestemmingsplan, maar discussie daarover vindt plaats in andere procedure Voor zover mogelijk proberen we antwoord te geven op uw andere reacties, maar het is niet de bedoeling om lange ‘discussies’ te voeren over het bestemmingsplan

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 5 Prijsvraag naamgeving nieuwe wijk Tientallen inzendingen voor een nieuwe naam Gekeken naar originaliteit en relatie met de ligging en invulling van de nieuwe wijk Na een zorgvuldige afweging heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de wijk te noemen:

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 6 Inzender: Martijn Koutstaal - Relatie met het blauwe karakter van de wijk - Zoom verwijst naar een groen gebied aan de buitenrand van de kern

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 7 Officiële inspraak voorontwerp- bestemmingsplan “West III” Waarvoor dient een bestemmingsplan? Wat is inspraak? Typering voorontwerp-bestemmingsplan “West III” Indienen van uw inspraakreactie

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 8 Waarvoor dient een bestemmingsplan? Een bestemmingsplan beschrijft de toegestane gebruiks- en bouwmogelijkheden van percelen Dit is verwoord in een set van voorschriften en een plankaart, die zijn voorzien van een toelichting Een bestemmingsplan gaat ongeveer 10 jaar mee en dient periodiek herzien te worden De herziening van dit bestemmingsplan neemt minimaal anderhalf jaar in beslag

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 9 Wat is inspraak? Bij inspraak wordt het voorontwerp- bestemmingsplan voor burgers en instellingen toegelicht U heeft de mogelijkheid uw inspraakreactie kenbaar te maken Dit kan zowel mondeling als schriftelijk Deze inspraakreacties worden van beantwoording voorzien, wat kan leiden tot wijzigingen in het plan

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 10 Procedure bestemmingsplan Uw inspraakreacties worden van een beantwoording voorzien Na verwerking hiervan in een ontwerp- bestemmingsplan (waarschijnlijk volgend jaar), zal dit plan opnieuw ter inzage worden gelegd Belanghebbenden en/of inwoners kunnen vervolgens een zienswijze indienen als deze reactie niet of op een juiste wijze in het ontwerp-bestemmingsplan is verwerkt Bestemmingsplan wordt na beantwoording van de zienswijzen door de raad (gewijzigd) vastgesteld

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 11 Typering voorontwerp- bestemmingsplan “West III” Vastleggen van de bestaande situatie langs de Buitendams Juridisch kader scheppen voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk In het kader van het bestemmingsplan zijn onderzoeken uitgevoerd die dienen aan te tonen dat de ontwikkeling verantwoord is Volgens een nieuwe methodiek die past bij deze tijd Sporthal zit in dit bestemmingsplan, maar discussie daarover vindt plaats in andere procedure

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 12 Plankaart

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 13 Uw inspraakreactie indienen U heeft nu de mogelijkheid om uw reactie mondeling kenbaar maken U kunt uw inspraakreactie op het voorontwerp- bestemmingsplan ook schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 14 Toelichting beeldkwaliteitsplan door Mevr. M.Propadalo van Kuiper Compagnons

Voorontwerp-bestemmingsplan "West III" 15 Slot In de zaal hangen een aantal kaarten die u kunt raadplegen Bij vragen kunt u één van ons aanspreken Voor de liefhebbers is er koffie of thee Hartelijk dank voor uw komst!