DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot 12.00 u. U bent van harte welkom met uw kind!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Advertisements

Welkom op de informatie- avond van groep 7
Welkom op de informatieavond van groep 7!
Een impressie van een schoolweek in groep 5 t/m 8
PCB Willem de Zwijger Groep 7 Welkom op de informatieavond van:
Informatieavond groep 4/5
De Kor f Openbare basisschool Montessori Welkom.
Werkwijze groep
Welkom in groep 4/5a.
Een kijkje bij de nt2.
Werkwijze groep
Werkwijze groep
Ouderavond 10 september 2013.
Welkom in groep 6.
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
Informatieavond 28 augustus Voorstellen leerkracht(en)
r.k. daltonbasisschool 'De Leer '
Voorlichtingsavond groep 3
Welkom op de ouderavond van de groepen 3 op basisschool de Berensprong
Informatieavond groep 7b
Welkom in groep 5!.
Informatie avond 18 september 2013
Informatieavond groep 5
Welkom in groep 8M Het laatste jaar van de basisschool!!!!!!
Werkwijze groep
Welkom in groep 5.
Informatie groep
Informatieavond groep 6 Welkom ! Leerkracht: Juf Saskia: ma di wo om de week Juf Ineke: wo om de week, do vrij.
Welkom op de informatieavond van groep 7
Welkom in groep 4b informatieavond ‘15-’16
Welkom in groep 6 Informatieavond 2015/2016.
Basisschool Op De Horst
Welkom op de informatie avond van groep 5/6
Welkom op de informatie avond van groep 4
Welkom op de informatieavond
INFORMATIE GROEP 6 Schooljaar
Op de informatieavond van de groepen 5
Welkom op de ouderavond van groep 7. Doel van de avond KKKKennismaken TTTTijden VVVVakken GGGGeen vakinhoudelijke avond PPPPraktisch.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Welkom in groep 6D.
Informatieavond 1 september 2015.
INFORMATIEAVOND GROEP 6 22 september PROGRAMMA Welkom Voorstellen Dave en Elleke LIO-stage Elleke Start van groep 6 Werkwijze in groep 6 Positieve.
Welkom Natasja Berkhout, Frans van Eeden en Kim Legerstee
Er staat koffie voor u klaar!
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind.
Informatie avond OBS Noord - maart Inhoud van de avond Welkom Algemene informatie obs Noord Video obs Noord Een dag in de kleutergroep Koffie/thee.
Werken in jaar- en stamgroepen Inhoud Opbrengst driejarige stamgroep Belemmeringen driejarige stamgroep Hoe willen we het wel? Het rooster.
Welkom!. Een voorstellen: Een voorstellen: Even voorstellen.
Welkom in groep 4. Voorstellen Ilze Arts: maandag, dinsdag en om de woensdag. Marian van Rengs: om de woensdag, donderdag, vrijdag.
Groep 4. Groep 4 (17 leerlingen) Aldiana en Sara.
22 september 2014 Welkom! Informatieavond. Dagritme Circuit Dagritme kaarten Gebedjes/versjes.
De verpakking is mooi, maar wij als leerkrachten hebben het voorrecht om het cadeautje stukje bij beetje uit te pakken, zodat het mooiste wat binnenin.
InformatieavondInformatieavond Groep 6 schooljaar
Informatieavond groep 3
RKBS De Overplaats - Open dag – 15 februari 2012 – Een school waar je je hart, je hoofd en je handen leert gebruiken!
INFORMATIE GROEP 4 Schooljaar GODSDIENST ●Iedere morgen beginnen we met gebed. ●Zingen doen we iedere dag. ●Twee keer in de week wordt er.
Welkom in Groep 6!. Wat gaan we doen?  Voorstellen  De leerstof van groep 6  Visie van de school  Mededelingen  Vragenrondje.
Welkom in groep 4.
Dit stuk gaat over onze school. Klik om naar de volgende dia te gaan
WELKOM IN GROEP 7.
Informatieavond groep 4
Informatie ochtend groep Informatieavond groep
Voorlichtingsavond groep 3
Informatieavond Schooljaar
blok 3 les 2: de gewone basisschool
Welkom op de informatieavond van
Welkom Groep 3I.
Welkom in groep 6/7!.
Welkom in groep 4.
Transcript van de presentatie:

DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!

DE SCHOOL De Rank is een gezellige school met leuke kinderen en leerkrachten. De school is een christelijke school en elke ochtend staan we daar even bij stil. Op school is er structuur. Er wordt netjes gewerkt en we verbeteren en ontwikkelen onszelf. Er wordt Engels gegeven in alle groepen. Er is een plusgroep en nog veel meer zoals: gymlessen, muzieklessen, judo voor kleuters, digitale software voor alle leerlingen en een onderwijsassistente. Onze directeur heet: Chris Mulder.

DE VAKKEN De volgende vakken worden gegeven op de Rank: Rekenen (Pluspunt), taal en spelling (Taal actief 4), aardrijkskunde, topografie, geschiedenis (Wijzer), Engels (Take it easy), woordenschat (Taal actief 4), natuur en techniek. Daarnaast hebben we ook nog: gym, muziek, handvaardigheid,en verkeer, kanjertraining, zingen en godsdienst. 7d1jbgkI layer_detailpage&v=Res0EjDw0Rg

ENGELS Vanaf groep 1 tot en met groep 8 hebben wij Engelse lessen. Met als methode “My name is Tom” voor de groepen 1 en 2. En “Take it easy “voor de groepen 3 t/m 8. Voor groep 4 en 5 hebben wij juf Anne: De Engelse juf. watch?feature=player_detai lpage&v=zgUvTsLTOBk

EXTRA HULP Bij leerproblemen zoals dyslexie, rekenproblemen en andere problemen geven leraren hulp en ondersteuning. Maar niet alleen de juffen en meesters helpen de kinderen ook groep 8 helpt, bijvoorbeeld met het lezen bij groep 3.

GROEP 1 EN 2 We hebben een apart schoolplein en gymzaal voor de kleuters. Daar kunnen ze heerlijk spelen en bewegen. Ook krijgen de kleuters judo bij ons op school.

DIGITAAL Bij ons op school hebben we veel vakken digitaal. De vakken worden uitgelegd met behulp van een computerprogramma. Rekenen en taal, maar ook de methode Wijzer is een leuk digitaal programma. Kinderen kunnen achter de computer op eigen niveau aan het werk. en we hebben natuurlijk een leuke schoolwebsite:

SCHOOLPLEIN Afgelopen zomer hebben we hard gewerkt met ouders en kinderen aan ons groene schoolplein. Het resultaat mag er zijn. We vinden het heerlijk om in de pauze buiten te spelen. Gelukkig kunnen we ook nog voetballen..

FEESTDAGEN Naast de gebruikelijke feestdagen: Sinterklaas, Kerst, Pasen, Koningsspelen en een sportdag, organiseerde de Rank dit jaar ook een kerstwandeling door heel Sassenheim. Hier kwamen we zelfs mee in de krant. Natuurlijk doen we ook mee met de jaarlijkse voorleeswedstrijd en de Kinderboekenweek. Dit jaar hebben we bij de Koningsspelen ook een sponsorloop. De opbrengst besteden we aan boeken en een geluidsinstallatie.

NASCHOOLSE EN TUSSEN SCHOOLSE OPVANG Binnen de Rank maken wij gebruik van Trias. Zij verzorgen de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang. Wij, de kinderen van de Rank, vinden het gezellig om samen met anderen te lunchen en buiten te spelen.

GOEDE DOELEN. Elk jaar helpen wij de Voedselbank en dan verzamelen we extra voedsel in voor mensen die dat hard nodig hebben. Vorig jaar hebben we ook meegedaan aan de actie: “wandelen voor water”. We zamelen zendingsgeld in. De opbrengst hiervan gaat naar Happy & Joy. Happy & Joy is een stichting voor een kleuterschooltje in Uganda.

Deze powerpoint is gemaakt door: De plusgroep.