Copyright © 2010 Welkom bij Welkom bij AlertPlan Wij nemen u mee op korte rondleiding in deze voor IBM ontwikkelde web-tool, te benaderen middels www.ibmalert.ihost.com.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Advertisements

Idee voor App Rob Schuit © 2013 Rob Schuit 1 Didac Rekenmagneet.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Het elektronische zorgplan Openstaande zorgplannen
Handleiding voor het updaten van de Pupillen competitie website V (22april 2010)
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 •Ga naar CMS •Kies Nieuwsbrief Caribbean.nl.
Programma 10u: Deel 1 – Praktische tips door Ninnin Michaël
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Digitaal Depot. Waarom een Digitaal Depot •Overheden en particulieren werken steeds meer en soms alleen nog maar digitaal; •Gebruikers verwachten digitaal.
Website Lijm en Hechting Een rondleiding door de website en de Adobe zoekfunctie.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Rooster Generator Voor Huisarts Posten
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
Metadata proces april 2009 train de trainers. Waar in het werkproces metadata Binnen de organisatie zal afgesproken moeten worden van welke data er metadata.
Presentatie van het online groeidocument
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Les1: eenvoudig computergebruik
CBFA 6 December Modernisering van het systeem voor gegevensverzameling.
Web Apps de online plek om samen te werken Gebruik Office overal Beste gebruikerservaring Werk beter samen Breng ideeën tot leven.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Opleiding ICT © J.W. Jonker Dia 1/20 Systemen Besturingssoftware Windows XP Mark van Heck.
De vereniging Milieu Platform Zorgsector (MPZ) biedt u de gevaarlijke stoffen applicatie zoals ontwikkeld in samenwerking met een groep ziekenhuizen. De.
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Hoofdstuk 16 en 19 PHP en MYSQL
WebHIS Call Manager 3.5.
G!DS Basismodule Trainingsdag 3 Naam, functie Datum, Plaats.
Toetsomgeving voor MINERVA: Snelgids. Waarvoor kan Curios gebruikt worden? Onbewaakt toetsen van deelnemers (pretests, posttests, …) –Deelnemer voert.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Order IT v1.03 (01/03/2005) Order IT V Order IT v1.03 (01/03/2005) Opstarten De client applet wordt opgestart vanuit een html pagina in een browser.
Digitale urenverwerking voor leerbedrijven
Welkom! Klik hier om te beginnen
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Dit is een korte powerpoint presentatie van de audit website ten behoeve van de NVDK. ( Hierin werden vragenlijsten opgesteld.
De basis-elementen Deel 2
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
SchoolWise Samengesteld door. Programma ● Wat is schoolWise ● Waarom schoolWise ● Hoe werkt schoolWise - Zoeken en vinden - Uitlenen - Mediabeheer ● Starten.
Assenstelsel tekenen.
“video op Youtubekanaal” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Sofie, ICT-verantwoordelijke.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
OnderwijsPortal Case: ROC unit Sport en Bewegen. Inloggen op de portal Inloggen met persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag.
1 Waarom COINS en waarom “Redesign the Standard”? Dik Spekkink Clustermanager Proces & IT Wat is.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1 Presentatie tekst Gisratio Inplannen werkzaamheden.
Vernieuwde werkwijze Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg Anders denken, anders doen De webenquêtes.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Rob Goossens De Werkomschrijving.
Gegevens exporteren Handleiding
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
Je nieuw openingsmenu. (Ik heb de rechtenstructuur wat aangepast waardoor je en wat minder druk scherm krijgt.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Digi(bord)boek project <titel project>
Aan de slag met Moodle Les 1. Kennismaking Schermonderdelen en navigatie Voorkeuren aanpassen: profiel, wachtwoord Cursusbeheer: cursusinstellingen en.
Versturen van data naar meerdere mensen
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Terminal (containers)
Transcript van de presentatie:

Copyright © 2010 Welkom bij Welkom bij AlertPlan Wij nemen u mee op korte rondleiding in deze voor IBM ontwikkelde web-tool, te benaderen middels Alertplan maakt gebruik van twee redundant servers. Door één van de servers aan te clicken krijgt u verbinding.

Copyright © 2010 Na het invullen van een Clientnummer, Username & Password krijgt u toegang tot Alertplan.

Copyright © 2010 Links de inhoudopgave van het calamiteitenplan. De opzet is net als een ‘boek’ met hoofdstukken, die stap voor stap worden ingevuld. Tevens kunnen externe Word, Excel, PDF en andere bestanden geupload worden als bijlages voor het calamiteitenplan. Optie voor het afdrukken van het calamiteitenplan, en additioneel ook afdrukken van de externe bijlages. Toegang beheren tot Alertplan voor eigen gebruikers op basis van beheer, schrijf en/of lees- authorisatie. Uitloggen uit AlertPlan.

Copyright © 2010 Invullen van het calamiteitenplan. Per hoofdstuk kunnen één of meerdere ‘paragrafen’ zogenaamde items, toegevoegd worden. Een item is leeg of met een voorbeeldtekst. Voor invoeren van data in een item wordt gebruik gemaakt van een HTML editor.

Copyright © 2010 Afhankelijk van gebruikers- authorisatie kan een item bekeken, verwijderd, gewijzigd of in volgorde aangepast worden. Hier andere paragraaf- voorbeelden met verschillende items. Items onder hoofdstuk 1 hebben allemaal een free format invoerveld.

Copyright © 2010 Items onder hoofdstuk 2 “Contactinformatie” hebben meerdere invoervelden, verdeeld over meerdere schermen. Ingeval van veel in te voeren items, is het mogelijk om ‘Comma Separated’ CSV bestanden te gebruiken met reeds voorbewerkte data.

Copyright © 2010 Ander voorbeeld van contactinformatie t.b.v. leveranciers, inclusief invoerschermen voor max. 5 contactpersonen.

Copyright © 2010 Aan de hand van de personeelgegevens worden één of meerdere teams samengesteld. Ieder team krijgt een beschrijving, een leider, een teamsamenstelling plus overige contactinformatie.

Copyright © 2010 Per team wordt een stappenplan ingevuld met activiteiten. Ieder activiteit wordt omschreven inclusief de tijdsduur van de geplande actie. Alle stappenplannen worden later afgedrukt in hoofdstuk 3 “Proces en activiteitenschema”.

Copyright © 2010 In hoofdstuk 4 worden per item de hardware- specificaties ingevuld. Invoer van gegevens middels een free format invoerveld, eventueel aangevuld met een extern bestand.

Copyright © 2010 Ander voorbeeld van hardwarespecificaties t.b.v. netwerkcomponenten. Met de HTML editor kunnen tabellen worden toegevoegd.

Copyright © 2010 In hoofdstuk 5 worden alle kritische software- applicaties ingevuld. Belangrijke informatie is o.a. het softwareversienummer en softwaresleutel, eventueel aangevuld met een extern bestand.

Copyright © 2010 Hoofdstuk 6 handelt over “Extern opgeslagen middelen”, zoals tapes, software en documentatie.

Copyright © 2010 Invullen van bijlages “Uitwijkcontract” en “Infrastructuurtekening” t.b.v. het calamiteitenplan. Behalve uploaden van een tekening als een extern bestand, kan deze ook als een image in het free format invoerveld geladen worden.

Einde Hiermee eindigt onze Alertplan demo. Wilt u meer informatie of een voorstel ontvangen, bel ons of stuur ons een . Copyright © 2010