De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wiki praktijk Toepassen van de theorie. Gedrag van leerlingen leerling kijkt weg van leerkracht, kijkt naar beneden: leerling is niet geïnteresseerd,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wiki praktijk Toepassen van de theorie. Gedrag van leerlingen leerling kijkt weg van leerkracht, kijkt naar beneden: leerling is niet geïnteresseerd,"— Transcript van de presentatie:

1 Wiki praktijk Toepassen van de theorie

2 Gedrag van leerlingen leerling kijkt weg van leerkracht, kijkt naar beneden: leerling is niet geïnteresseerd, is onbeleefd teken van respect voor de leerkracht leerling begrijpt het niet, maar knikt en glimlacht toch leerling lacht leerkracht uit, liegt leerling durft niet nee zeggen, dit zou onbeleefd zijn

3 Woorden/uitspraken van leerlingen Leerling weigert te spreken leerling is niet geïnteresseerd, heeft geen respect leerling durft zich niet actief op te stellen in de klas leerling zegt “zij” over mannelijke leerkracht leerling lacht leerkracht uit in moedertaal van de leerling is “hij” zelfde woord als “zij”

4 Varkensproductie per land moslims eten geen varkensvlees, boeddhisten (China...) en anderen wel!

5 Voedsel over de culturen heen Klik om het Youtube filmpje te bekijken


Download ppt "Wiki praktijk Toepassen van de theorie. Gedrag van leerlingen leerling kijkt weg van leerkracht, kijkt naar beneden: leerling is niet geïnteresseerd,"

Verwante presentaties


Ads door Google