De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dankdagdienst

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dankdagdienst"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dankdagdienst

2 Gezang 75:1,2,3 U kennen, uit en tot U leven, Verborgene die bij ons zijt, zolang ons 't aanzijn is gegeven, de aarde en de aardse tijd, o Christus, die voor ons begin en einde zijt, der wereld zin!

3 Gezang 75:1,2,3 Gij zijt het brood van God gegeven, de spijze van de eeuwigheid; Gij zijt genoeg om van te leven voor iedereen en voor altijd. Gij voedt ons nog, o hemels brood, met leven midden in de dood.

4 Gezang 75:1,2,3 O Christus, ons van God gegeven, Gij tot in alle eeuwigheid de weg, de waarheid en het leven, Gij zijt de zin van alle tijd. Vervul van dit geheimenis uw kerk die in de wereld is.

5 Gezang 390:1,2,3

6 Gezang 390:1,2,3 Uw trouwe zorg wou mij bewaren, uw hand heeft mij gevoed, geleid; Gij waart nabij in mijn bezwaren, nabij in elke moeilijkheid. Deez' avond roept mij na mijn zorgen tot rust voor lichaam en voor geest. Heb dank, reeds van de vroege morgen zijt Gij mijn heil en hulp geweest.

7 Gezang 390:1,2,3 Dank Vader, dank voor die genade, die ik als zondaar niet verdien; sloegt Gij naar 't recht mijn zonden gade, waar zou ik uwe toorn ontvlien? Maar ik behoef niet meer te vrezen: Gij spreekt mij vrij om Jezus' bloed; dit zal 't verslagen hart genezen, en vrede schenken aan 't gemoed.

8


Download ppt "Welkom in deze dankdagdienst"

Verwante presentaties


Ads door Google