De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst."— Transcript van de presentatie:

1 Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label. Een energiecertificaat is 10 jaar geldig. Energieverbruik Agamemnonstraat 44 Energielabel G (GJ = Giga Joules)

2 Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label. Een energiecertificaat is 10 jaar geldig. Energieverbruik Waterlooplein 211-219 Energielabel G (GJ = Giga Joules)

3 Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label. Een energiecertificaat is 10 jaar geldig. Energieverbruik Hortusplantsoen 1-3 Energielabel G (GJ = Giga Joules)

4 Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label. Een energiecertificaat is 10 jaar geldig. Energieverbruik Oosterdokskade 151 Energielabel A (GJ = Giga Joules)

5 Energieverbruik Markenplein 1 Energielabel G Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label. Een energiecertificaat is 10 jaar geldig. (GJ = Giga Joules)

6 Energieverbruik Jodenbreestraat 3 Energielabel A Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label. Een energiecertificaat is 10 jaar geldig. (GJ = Giga Joules)


Download ppt "Het energielabel laat met klassen A++ t/m G zien hoe energiezuinig een gebouw is. Gebouwen met een A++ label zijn het zuinigst. Gebouwen die het minst."

Verwante presentaties


Ads door Google