De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gemaakt door Roos de Boer

3 ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat wil ze wel heel graag worden. Dus gaat ze op pad naar tips en die tips vind ze ook. En in dit prentenboekje ga ik nog meer over haar vertellen en je zal ook laten horen en zien wat er nog meer met ylia gebeurt. Veel plezier in dit prentenboek!!!

4 Ylia wil zoals ik al zei dolgraag een heks worden. En daar gaat ze dus ook helemaal voor. En toen dacht ze opeens: ik ga het aan mijn dikke tante vragen: tante patatie. En ja ze was thuis. Dus ylia belde aan en vroeg aan tante patatie: wilt u me helpen? Ja heel graag zelf zij tante patatie. En waarmee nog wel? Ik wil een heks worden maar ik heb wel een beetje hulp nodig dus… oooooooooh! Ja ik wil je wel helpen hoor! Jes! Zij ylia blij. Oke laten we morgen om 6 uur meteen beginnen. Ja is goed zij ylia dolblij. neem wel je bezem mee tot morgen! Doei!

5 Het is de volgende dag en de wekker van ylia staat op half 6. ping!ping!ping! De wekker is gegaan. Ylia komt half wakker uit haar bed. Stomme wekker hou op met dat ge… en weer gaat de wekker gekeer: ping!ping!ping! Ylia gooit haar wekker op de grond en de wekker ligt stuk op de grond. Ylia haalt haar bezem uit de kast en vliegt heel rustig over het dorpje naar het bos en kijk! Daar staat tante patatie al met haar bezem. Heey! Ylia roept ze blij, we beginnen meteen. Tot half 9 s avonds en ylia is heel erg moe en gaat naar bed. Dit was haar eerste heksentraining, ylia vond het heel erg leuk vandaag…

6 Het is half 10 en ylia komt uit haar bed. Aaaaaaah dat was een lekker nachtje zegt ze tegen haar heksenknuffel. En tot haar verbazing zat ylia naast haar bed een pakje staan met : voor ylia erop. Ylia maakt het als een razende open en ze kijkt verbaasd in het pakje. En dan ziet ze wat er in het pakje zit!: een heksenbezem en een papiertje en op dat papiertje staat met grote letters geschreven: ylia is veroordeeld tot een heks… jes! Ik ben veroordeeld tot een heks zegt ylia en ze rent naar beneden. Mam! Ik ben veroordeeld tot een heks! Ja dat weet ik zegt ze en daarom gaan we naar tante patatie om haar te bedanken. Ja dat is een goed idee! En op mijn nieuwe bezem! Goed idee zegt haar moeder en samen gaan ze naar tante patatie om haar te bedanken.

7 Gefeliciteerd ylia!!! Asjeblieft ylia een leuk cadeautje. Ylia is nu een echte heks. En dat wil ze heel graag vieren. Dus ze geeft een feestje. Het hele bos komt naar het midden van het bos en iedereen neemt iets lekkers mee. En je weet het natuurlijk al tante patatie neemt patatjes mee! Want daar is ze dol op! Het feest begint en iedereen is er. Het feest gaat door tot 11 uur en ylia is heeeeel erg moe. Het was een heel leuk feest mam. Heel er goed ylia dat je dat zegt, ik vond het ook heel erg leuk. Ylia ga nu maar slapen het is al laat. Oke mam, weltrusten!

8 Omdat ylia haar heksendiploma heeft mag ze los in het bos vliegen op haar bezemsteel. Ze nodigt een paar vriendinnen uit waarmee ze graag wil vliegen. Die vriendinnen heten, manon, elsjay, kahtyna en sanydro. Ze hebben een hele leuke dag samen en ze drinken heksendrankjes en eten spinnenkoekjes het is een gezellige boel! Opeens zegt kahtyna dat ze gaat verhuizen! Nee!, zeggen alle meisjes in koor. Grapje zegt kathyna! Vieuw! Zeggen ze bijna allemaal tegelijk alleen elsjay zegt niets! Waar is elsjay zegt ylia, nou die gaan we nu snel zoeken zegt kahtyna! Ja kom op allemaal elsjay kan niet ver weg zijn…

9 Elsjay is weg en ylia en haar vriendinnen gaan haar zoeken. Ja ik zie haar zegt ylia luid! Daar ze gaat net het zwarte bos in! Kom op zegt iedereen ga elsjay achterna! Op een gegeven moment halen ze elsjay in en ze vragen waarom ze weg ging. Nou zei elsjay ik moest naar huis zei ik maar jullie schreeuwden zo hard dat jullie het niet hoorden! Oooooooh zeggen ze allemaal. Nou we gaan wel even mee. Joh! Zegt kahtyna we kunnen ook logeren in elsjays tuin! Ja zeggen ze allemaal! Dat is heel leuk! Kom snel vliegen dan gaan we popcorn maken en een leuke flim kijken…

10 gemaakt door Roos de Boer.


Download ppt "Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat."

Verwante presentaties


Ads door Google