De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag collega’s, Richtlijnen voor PPT te gebruiken door militanten voor personeelsvergaderingen en ledenvergaderingen. Deze PPT is voor alle duidelijkheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag collega’s, Richtlijnen voor PPT te gebruiken door militanten voor personeelsvergaderingen en ledenvergaderingen. Deze PPT is voor alle duidelijkheid."— Transcript van de presentatie:

1 Dag collega’s, Richtlijnen voor PPT te gebruiken door militanten voor personeelsvergaderingen en ledenvergaderingen. Deze PPT is voor alle duidelijkheid niet af, onder de rubriek commentaar vinden jullie een aantal richtlijnen. Bvb.: over een foto die gebruikt werd maar die moet vervangen worden door een eigen foto. Bedoeling is met groepsfoto’s te werken waar dit kan. Het is de bedoeling de nadruk te leggen op het gezamenlijk werken. Bij de realisaties en programma is de bedoeling in het kort de drie of vier belangrijkste realisaties of punten uit het programma weer te geven. Op een aantal dia’s is het ook de bedoeling de data te vermelden die van toepassing zijn in de onderneming. En de namen van de verantwoordelijke contactpersonen en afgevaardigden SD te vermelden. Er kan ook gekozen worden om een aantal dia’s weg te laten of bij te voegen. Dit alles laten we over aan de militantenkern of secretarissen Deze dia laat je best weg nadat de PPT is aangepast. Veel succes.

2 Wat is dat? Sociale verkiezingen

3 Sociale verkiezingen, een kans om uw stem te laten horen in uw bedrijf. Heb mee inspraak in het beleid van je onderneming via: -Ondernemingsraad -Comité voor veiligheid en preventie (CPBW)

4 Wat doet een ondernemingsraad

5 Controle: -Naleving wetten -Overheidssteun -Stages -Vervanging SWT -…….. Beslissingen: -Arbeidsreglement -Jaarlijkse vakantie -Sociale werken -Opname tijdkrediet -………. Informeert de werknemers over: -Gelijke kansenbeleid -Camerabewaking -Financiële situatie -…………….. Advies: -Innovatie -Winstparticipatie -Personeelsbeleid -Functieclassificatie -……….

6 Wat doet een comité preventie en veiligheid

7 Stress Pesterijen Toezicht op wetgeving Medisch toezicht Jaarlijks aktieplan Inrichting werkplaats Bedrijfsvervoerplannen Toezicht op veiligheidsdienst Bedrijfskledij Risicoanalyse

8 In 2012 koos u voor ons:

9 Wat hebben we gerealiseerd

10 In de ondernemingsraad

11 In het comité voor veiligheid, preventie en verfraaiing van de werkplaatsen

12 Waar gaan we voor? Ons programma.

13 Ondernemingsraad

14 Comité voor veiligheid en preventie

15 Geef ons een stem Dat kan je op twee manieren: Geef jezelf een stem

16 Word kandidaat Wil je het opnemen voor je collega’s? Stel dan je kandidatuur voor: … / …. / 2016 Heb je nog vragen neem contact op met:

17 Stem voor de ACV LBC-NVK kandidaten

18 Uw inbreng wordt gewaardeerd Waaraan moeten wij meer aandacht besteden in: Ondernemingsraad CPBW U kan ons steeds contacteren via: Eventueel contacten of blog of mailadres.

19 Nog even voorstellen: Onze syndicale delegatie.

20

21 Wat doet een syndicale delegatie? Onderhandelt met de directie Sluit collectieve akkoorden af. (cao’s) Behandelt individuele dossiers

22 Op hen kan je steeds rekenen: Lijst van afgevaardigden.

23 Op … mei 2016 rekenen wij op uw vertrouwen


Download ppt "Dag collega’s, Richtlijnen voor PPT te gebruiken door militanten voor personeelsvergaderingen en ledenvergaderingen. Deze PPT is voor alle duidelijkheid."

Verwante presentaties


Ads door Google