De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stel je voor dat de bank je elke ochtend een som van 86 400 euro’s ter beschikking stelt zomaar. Er zijn gewoon 2 regels te respecteren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stel je voor dat de bank je elke ochtend een som van 86 400 euro’s ter beschikking stelt zomaar. Er zijn gewoon 2 regels te respecteren."— Transcript van de presentatie:

1 Stel je voor dat de bank je elke ochtend een som van euro’s ter beschikking stelt zomaar. Er zijn gewoon 2 regels te respecteren.

2 Eerste regel : al wat je die dag niet heb kunnen uitgegeven moet je s’avonds terug inleveren. Je mag niet trachten te bedriegen, je mag dat geld ook niet op een andere rekening overschrijven, maar elke morgen bij het ontwaken heeft de bank terug voor u een nieuwe rekening geopend met euro’s te besteden tijdens de dag.

3 Tweede regel: de bank kan zonder enige waarschuwing dit ’spel’ stoppen,om het even op welk moment kan ze u zeggen t’ is gedaan , ze kan de rekening sluiten en s’anderdaags geen andere rekening meer openen.

4 Wat ga je doen? Ga je elke euro uitgeven en plezier maken, en heel veel cadeaus kopen voor de mensen die je lief zijn? Je wil toch iedere euro uitgeven om geluk te brengen in uw leven en dat van diegenen die u omringen, nietwaar?

5 Deze magische bank bezitten wij allemaal : het is de tijd !

6 Iedere morgen bij het ontwaken, ontvangen wij de seconden levenskrediet voor de dag, en als wij s’avonds gaan slapen dan moeten wij geen verantwoording afleggen. Al wat niet gebruikt is tijdens de dag is verloren, gisteren is voorbijgegaan.

7 Elke ochtend, herbegint deze magie
Elke ochtend, herbegint deze magie. Wij spelen met deze onaantastbare regel: de bank kan onze rekening sluiten op elk willekeurig moment, zonder enige waarschuwing, op elk moment kan het leven eindigen. En hoe besteden wij onze dagelijkse seconden ?

8 Het leven is kort, zelfs voor hen die denken dat ze nog alle tijd hebben…
Profiteer ervan !

9


Download ppt "Stel je voor dat de bank je elke ochtend een som van 86 400 euro’s ter beschikking stelt zomaar. Er zijn gewoon 2 regels te respecteren."

Verwante presentaties


Ads door Google