De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte.. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind  Wat heb ik er van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte.. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind  Wat heb ik er van."— Transcript van de presentatie:

1 biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte.

2 Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind  Wat heb ik er van geleerd

3 Wat is biomimicry?  Biomimicry is een oplossing die uit de natuur komt. De mensen hebben de planten, dieren of andere dingen die daar vandaan komen nagedaan.  Nou we hebben wel heel veel problemen op de wereld, dus er is niet overal een biomimicry oplossing voor gevonden of gemaakt.

4 Wat betekend het?  Bios betekent leven  Mimesis betekent imitatie  Het zijn allebei Griekse woorden

5 Voorbeelden 1  Dit is een biomimicry Dit is een biomimicry Oplossing van een oplossing van een Trein die die de zelfde zwempak die net zo glad Neus heeft als de is als een haai. Nu kan hij Snavel van de specht. Sneller zwemmen.

6 Voorbeelden 2  Dit is een biomimicry oplossing. Ze hebben een mistvanger gemaakt die er precies het zelfde uitziet als een woestijnkever.

7 Weetjes  Het is pas bekend geworden sinds 199, Janine Benyus het boek ‘biomimicry’ schreef.  Biomimicry is een innovatiemethode voor het ontwikkelen van duurzamere technologieën en designs.  Wij hebben zelf ook een heel belangrijke biomimicry oplossing bedacht! Geloof je het? Nou ik dus niet want het is niet zo!

8 Wat ik er van vind  Ik vind het goed dat het is uitgevonden, want zo krijg je een goede oplossing waar bij het milieu niet word vervuild. Dus hebben ook de dieren en planten er geen last van.

9


Download ppt "Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte.. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind  Wat heb ik er van."

Verwante presentaties


Ads door Google