De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VREUGDE.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VREUGDE."— Transcript van de presentatie:

1 VREUGDE

2 Wanneer ervaar jij VREUGDE

3 Vreugde-ervaring: God Jezus Huwelijk Geboorte van een kind
In de natuur Moeder(dag) / je ouders God Jezus

4 Dit zeg ik om jullie mijn vreugde te geven
Johannes 15: 11 Dit zeg ik om jullie mijn vreugde te geven Jezus heeft dus zelf vreugde! Bron: de liefde van de Vader voor Hem “Jij bent mijn geliefde zoon. In jou vind Ik vreugde!” Die vreugde wil Hij uitdelen aan ons!

5

6

7

8

9

10 Er is geen grotere liefde dan je leven te geven voor je vrienden. Joh

11

12 “Vreugde is niet de afwezigheid van dingen als moeite, pijn, verdriet
“Vreugde is niet de afwezigheid van dingen als moeite, pijn, verdriet. Het is de aanwezigheid van iets. Van God. Van Jezus.”

13 Stefan Paas: “Vreugde is voor mij het diepste geheim van wat geloven is. God is Vreugde. Hij is een oneindige bron van vreugde, en zelf ook volmaakt vreugdevol. Vreugde is een soort onverwoestbaarheid, een ervaring die van de andere kant komt en subliem is. Dat kun je zelfs aan een graf ervaren.”

14 1 Petrus 1: 8 “U hebt hem lief zonder hem ooit gezien te hebben; en zonder hem nu te zien gelooft u in hem en ervaart u een onuitsprekelijke, hemelse vreugde”

15 Romeinen 15:13 “Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige Geest.”

16 LIEFDE: vreugde trouw geduld vrede goedheid zacht- moedigheid
vriendelijkheid trouw geduld zelfbeheersing vrede goedheid

17

18 Jesaja 52: 7 “Hoe welkom is de vreugdebode die over de bergen komt aangesneld, die vrede aankondigt en goed nieuws brengt, die redding aankondigt en tegen Sion zegt: ‘Je God is koning!’ ”

19


Download ppt "VREUGDE."

Verwante presentaties


Ads door Google