De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

[De Ambitiebox] De Ambitiemap Toelichting Themamateriaal DVD met filmpjes CD met de presentaties en de inhoud van de map in pdf De scenariowaaier [2 stuks]

Verwante presentaties


Presentatie over: "[De Ambitiebox] De Ambitiemap Toelichting Themamateriaal DVD met filmpjes CD met de presentaties en de inhoud van de map in pdf De scenariowaaier [2 stuks]"— Transcript van de presentatie:

1

2 [De Ambitiebox] De Ambitiemap Toelichting Themamateriaal DVD met filmpjes CD met de presentaties en de inhoud van de map in pdf De scenariowaaier [2 stuks] Ambitiebladen [7 stuks] Magneten Het Ambitiebord (apart geleverd)

3 [Werkvorm in stappen] Voorbereiding Doelstelling van de bijeenkomst Introduceren van het scenariomodel Gespreksgroepen vormen Introduceren van materiaal Introduceren van de werkvorm in twee fasen Fase 1: huidige situatie Fase 2: de ambitie

4 [Fase 1: De huidige situatie] Wat is nu onze dominante kleur? Stappen: 1.Kleuren toekennen: scoren op aspecten (op een ambitieblad) 2.Kleurenbeeld collectief maken (op het ambitiebord)

5 [Infobladen Programmering]

6 [Fase 2: De ambitie] Wat wordt straks onze dominante kleur? Stappen: 1.Kleuren toekennen: scoren op aspecten (op een ambitieblad) 2.Kleurenbeeld collectief maken (op het ambitiebord)

7 [Optioneel stap 3: Vervolgstappen] Welke eerste stappen liggen nu voor de hand? Hoe pakken we dat aan? Hoe gaan we hier verder over communiceren? Tip: Zelf invullen op blanco magneten en plaatsen op het Ambitiebord.


Download ppt "[De Ambitiebox] De Ambitiemap Toelichting Themamateriaal DVD met filmpjes CD met de presentaties en de inhoud van de map in pdf De scenariowaaier [2 stuks]"

Verwante presentaties


Ads door Google