De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie audit SDV Inhoud handleiding audit. Presentatie audit SDV Vorm: De opleiding maakt een portfolio waarin zij laat zien dat ze voldoet aan de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie audit SDV Inhoud handleiding audit. Presentatie audit SDV Vorm: De opleiding maakt een portfolio waarin zij laat zien dat ze voldoet aan de."— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie audit SDV Inhoud handleiding audit

2 Presentatie audit SDV Vorm: De opleiding maakt een portfolio waarin zij laat zien dat ze voldoet aan de vragen in de audit.

3 Presentatie audit SDV Doel: Het op gang brengen van het gesprek tussen verschillende groepen en belanghebbenden binnen de opleiding.

4 Presentatie audit SDV 1.Een beschrijving van de school en de opleiding SDV 2.Een beschrijving van de materiële voorzieningen 3.Een beschrijving en analyse van de inhoud van het programma 4.Een inzicht in de resultaten van de opleiding. 5.Conclusies en verbeterpunten.

5 Presentatie audit SDV Inhoud van het programma Beschrijving, analyse en verbeterpunten Normen en criteria

6 Presentatie audit SDV Onderwijsinhoudelijk gebieden Competenties Buitenschools leren Procesgericht werken Kwaliteit van leren en leeromgeving Rapportage, schoolexamen en toetsing Veiligheid, zorg en begeleiding De docent betrokken bij de opleiding SDV School en omgeving

7 Presentatie audit SDV Norm en criteria Norm Ons onderwijs is leerling-gericht.

8 Presentatie audit SDV Criteria –Leerlingen werken tijdens de prestatie-uren in kleinere groepen –De leerling brengt zijn (ambachtelijke) vaardigheden, persoonlijke kwaliteiten en kennis in praktijk –De leerling oefent met de competenties die verworven moeten worden –De leerling werkt met opdrachten voor een opdrachtgever (prestaties) –De docent of leermeester begeleidt de leerling tijdens het werken aan prestaties –De groei van de leerling legt hij/zij zelf vast op leer- en ontwikkellijnen (of groeilijnen) –Een leerlijn/ontwikkellijn/groeilijn heeft een vaste structuur: starter- gevorderde-expert

9 Presentatie audit SDV Oordeel en verbeterpunten Ons oordeel over deze norm is: Voldoet niet : 0 - 1 – 2 – 3 – 4 – 5 voldoet helemaal Mogelijke verbeter- en aandachtspunten:

10 Presentatie audit SDV Bezoek: Als de opleiding het portfolio heeft gemaakt, volgt een bezoek van een comité van kritische vrienden.

11 Presentatie audit SDV Oordeel Evaluatie


Download ppt "Presentatie audit SDV Inhoud handleiding audit. Presentatie audit SDV Vorm: De opleiding maakt een portfolio waarin zij laat zien dat ze voldoet aan de."

Verwante presentaties


Ads door Google