De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

* Het bedrijf. * Verschillende soorten wagens. * Soorten laadbakken. * Apparatuur. * Ontwerpen. * Materialen. * Ongeluk. * Vragen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "* Het bedrijf. * Verschillende soorten wagens. * Soorten laadbakken. * Apparatuur. * Ontwerpen. * Materialen. * Ongeluk. * Vragen."— Transcript van de presentatie:

1

2 * Het bedrijf. * Verschillende soorten wagens. * Soorten laadbakken. * Apparatuur. * Ontwerpen. * Materialen. * Ongeluk. * Vragen.

3  Het is een familiebedrijf en er zijn vier filialen, in Amsterdam, Zutphen, Purmerend en Nieuw-Vennep. Het logo van Karhof is met een C. Er zijn ook nog filialen in België en in Duitsland.

4  Ze ontwerpen laadbakken voor vrachtwagens jeeps vuilnisbakken en voor een pick-up. Dus de verschillende soorten wagens zijn: vrachtwagens jeeps vuilniswagens en pick-up wagens.

5  Ze hebben open, gesloten, speciale laadbakken en koel/vries laadbakken. Open laadbakken zijn voor pick-ups, gesloten laadbakken zijn voor verschillende soorten vrachtwagens, speciale laadbakken zijn voor vervoerswagens en koel/vries wagens zijn voor ijsco wagens.

6  Ze hebben verschillend apparatuur zoals lasmachines, zaagmachines, cirkelzaagmachines, en de drukpers.

7  De ontwerpen van de laadbakken is moeilijk; het op maat maken van het materiaal, kijken of het op de auto past en goed plaatsen. Dat is een hele klus. Gelukkig weten ze er wel raad mee: een ontwerptekening maken.

8  De materialen moeten wel stevig zijn. Ze gebruiken alleen voor de isolatie isolatiemateriaal. Voor de rest gebruiken ze: hout, staal, ijzer en metaal. Goede, stevige materialen dus.

9  Er is in het afgelopen jaar een ongeluk gebeurd in de spuitruimte. Dat was een brand. Het kwam door een vonk bij het isolatiemateriaal. Nu hebben ze het aan het bedrijf naast hun gegeven. Maar het hele pand wordt voor de buren 

10  Wat is Karhof?  Wat voor apparatuur gebruiken ze?  Wat gebeurde er bij de spuitruimte?  (antwoorden volgende dia )

11  Een autocarrosserie en een familiebedrijf  Lasmachines, zaagmachines, cirkelzaagmachines, en de drukpers.  Een vonk bij het isolatiemateriaal(ongeluk)

12  Dit is het einde van de presentatie!  Gemaakt door groep 7 van ‘t Prisma.


Download ppt "* Het bedrijf. * Verschillende soorten wagens. * Soorten laadbakken. * Apparatuur. * Ontwerpen. * Materialen. * Ongeluk. * Vragen."

Verwante presentaties


Ads door Google