De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen."— Transcript van de presentatie:

1 Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen in de naam van Jezus Christus. Dan zal de Heer, onze God, jullie zonden vergeven. En hij zal de heilige Geest aan jullie geven. Want dat heeft hij beloofd aan jullie en aan jullie nakomelingen. En ook aan alle andere mensen, overal op aarde. Alle mensen die God uitkiest, zullen worden gered.’ Dank voor onze redding en de heilige Geest in ons.

2 Gebedspunt 2 Kerken naar elkaar mogen groeien en één worden naar Johannes 17:23 Jezus: Vader, u bent één met mij, en ik ben één met de gelovigen. Geef dat zij samen volmaakt één zijn met u.

3 Gebedspunt 3 Verbetering van onze uitstraling naar Johannes 17:21 en 1 Kortiërs 3:3 Laat alle gelovigen samen één zijn. Net zoals wij samen één zijn, Vader. En laat alle gelovigen ook één zijn met ons. Dan zullen alle mensen op aarde geloven dat u mij gestuurd hebt. Door mijn werk zijn jullie een brief van Christus die iedereen kan lezen. Dat is natuurlijk geen brief van papier. Nee, ik bedoel dat iedereen jullie geloof kan zien. En dat iedereen kan zien dat jullie leven bepaald wordt door de Geest van de levende God. Zijn regels staan geschreven in jullie hart, en niet op stenen platen, zoals de wet.

4 Gebedspunt 4 Gebed voor de heropleving van heiligheid, nederigheid, eenvoud en integriteit in de gemeente: dat we weerbaar zullen zijn tegen de toenemende verleidingen van deze wereld, dat het licht lichter zal worden te midden van toenemende duisternis. Iedereen die verkeerde dingen doet, zal nog meer verkeerde dingen doen. Iedereen die slecht is, wordt nog slechter. Maar iedereen die goede dingen doet, zal nog meer goede dingen doen. En iedereen die heilig is, zal nog heiliger worden. Openbaringen 22:11

5 Gebedspunt 5 Dat we als christenen steeds dieper zullen groeien in de volle waarheid van onze identiteit in Christus, onze positie, autoriteit en voorrechten, zodat we ons niet (langer) laten intimideren door de boze. wij weten: er is één God, de Vader, uit wie alles is ontstaan en voor wie wij zijn bestemd, en één Heer, Jezus Christus, door wie alles bestaat en door wie wij leven. 1 Korintiërs 8:6

6 Gebedspunt 6 Gebed voor onze overheden naar 1 Timoteüs 2:2 Bid ook voor koningen en machthebbers, zodat we in vrede kunnen leven. Gebed voor: - het koningshuis - de regeringen (federaal en gewesten) - de gouverneurs en provincieraden - de burgemeesters en gemeenteraden - bescherming voor politie en hulpdiensten

7

8


Download ppt "Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen."

Verwante presentaties


Ads door Google