De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

.. DE KATTENCLUB! DE KATTENCLUB Miauw,Klauw,Poot!! Welkom,bij de kattenclub. Hier worden in een paar dia’s de kattenclub uitgelegd. Ach,miauw veel plezier!

Verwante presentaties


Presentatie over: ".. DE KATTENCLUB! DE KATTENCLUB Miauw,Klauw,Poot!! Welkom,bij de kattenclub. Hier worden in een paar dia’s de kattenclub uitgelegd. Ach,miauw veel plezier!"— Transcript van de presentatie:

1

2 .. DE KATTENCLUB!

3 DE KATTENCLUB Miauw,Klauw,Poot!! Welkom,bij de kattenclub. Hier worden in een paar dia’s de kattenclub uitgelegd. Ach,miauw veel plezier!

4 De kattenclub?? hhallo! wij zijn een clubje van kattenfans, de kattenclub! ook wel de ACH JA-kitten club.Onze slogan?Go for cats!! AAlma,Camille,Hilde, Aude en Janna. Daardoor ook ACH JA! We verzinnen onze eigen kattennamen. AAlma:Boomkat HHilde:Kattenkop CCamille:Snelpoot AAude:Vlekstaart JJanna:Katteklauw Wie zijn wij?Wie zit er allemaal in?

5 En nog… WWe doen verschillende dingen.De nieuwste zijn:Jacht,ren,klim,sluip, …oefeningen, kattenbijeenkomsten, tijdschrift,nieuwe lidkaarten,kattenboek, hoofdkwartieren, knutsels,… WWe doen alles tijdens een bijeenkomst. Die bijeenkomst is eens als we allemaal eens tijd hebben. WWe contacteren elkaar via mail en spreken dan af. Wat?Waneer,hoe?

6 Hoe kom je in de club? De test is niet te moeilijk. Je mag op voorhand leren. Maar je krijgt geen enkele informatie van ons voor de test. EEigenlijk is dat heel simpel,je moet er alleen maar zin in hebben. Maar een kattenlid moet ook weten waar we het over hebben. Daarom maken we een test. We kijken dan om te zien hoeveel kattentalent je hebt. We zetten het om naar procent en als je meer dan 60% haalt dan zit je in de kattenclub. Iedereen is welkom van 9 tot 15 jaar!

7 Als je meerdere vragen hebt of interesse kan je ons altijd contacteren via de mail: kattenclub@outlook.com Contacteer ons via…?

8 DOEDELS!!!


Download ppt ".. DE KATTENCLUB! DE KATTENCLUB Miauw,Klauw,Poot!! Welkom,bij de kattenclub. Hier worden in een paar dia’s de kattenclub uitgelegd. Ach,miauw veel plezier!"

Verwante presentaties


Ads door Google