De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Websites. Een succesvolle website Een succesvolle website bevat: Een goede usability Een mooie lay-out Een goede kwaliteit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Websites. Een succesvolle website Een succesvolle website bevat: Een goede usability Een mooie lay-out Een goede kwaliteit."— Transcript van de presentatie:

1 Websites

2 Een succesvolle website Een succesvolle website bevat: Een goede usability Een mooie lay-out Een goede kwaliteit

3 De usability bij een website is van groot belang, want deze geeft aan hoe goed de toegankelijkheid is. Dit geeft aan hoe snel en goed te bezoekers de website kunnen gebruiken. Wanneer dit in orde is, is de kans groot dat de tevredenheid bij de bezoekers goed is.

4 Lay-out De lay-out speelt een belangrijke rol wat betreft de aantrekkelijkheid van een website. Een website zonder afbeeldingen en kleuren is erg droog. Dit trekt geen aandacht. Hierdoor dalen ook het aantal bezoekers. De lay-out is daarom een van de hoofdpunten bij het maken van websites. Een voorbeeld van een goede lay-out.

5 Kwaliteit Usability en Lay-out hebben met het onderwerp kwaliteit te maken, maar de kwaliteit van een website kan ook met andere onderwerpen te maken hebben. Als een website goed is, maar als er bijvoorbeeld veel te veel reclame in de website is gepropt, dan daalt de kwaliteit toch. Hiermee bedoelen we dat usability en lay-out niet alles bepalen. Kleine onderwerpen waar geen aandacht aan wordt besteed kunnen een website behoorlijk beïnvloeden.

6


Download ppt "Websites. Een succesvolle website Een succesvolle website bevat: Een goede usability Een mooie lay-out Een goede kwaliteit."

Verwante presentaties


Ads door Google