De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor."— Transcript van de presentatie:

1 NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.

2  Het NOS Journaal is al jaren lang hét nieuwsprogramma van Nederland. En voor ongeveer 33 jaar ook het enige nieuwsprogramma. Alleen bij het 20:00 uur journaal heeft het al 1.885.000 kijkers!

3 Succesfactoren Ten eerste heeft dit journaal erg veel verschillende uitzendingen op een dag. Zo kun je het zien in de ochtend om 7:00 uur, 8:00 uur en 9:00 uur. Maar ook in avond om 18:00 uur, 20:00 uur en 22:00 uur. Zelfs ’s nachts om 0:00 uur is er een uitzending. Dit zijn allemaal vaste tijden waardoor mensen het snel plaatsen in hun alledaagse routine.

4 Livestream Mocht je al deze tijden niet thuis zijn of iets beters te doen hebben kun je het NOS Journaal 24 uur per dag volgen op via een livestream op de website: http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/http://nos.nl/nieuws/live/journaal24/. Hiermee spelen ze goed in op de actualiteit. Veel mensen hebben geen tijd om elke dag een vast uur in te plannen om het journaal te kijken, maar ze willen wel graag op de hoogte blijven. Deze livestream is heel handig want de kijkers kunnen zelf kiezen wanneer en hoelang ze ernaar kijken. Het is namelijk 24 uur per dag online.

5 Social media NOS maakt ook gebruik van Social media, dit is ook heel slim omdat social media tegenwoordig erg veel gebruikt wordt. Op deze manier bereiken ze misschien ook wat meer jongeren.

6 Presentatoren en decor Wat ook goed is bij het NOS Journaal zijn de presentatoren. Ze zijn serieus en objectief. Hierdoor is het NOS Journaal erg betrouwbaar. Het decor draagt hier ook een beetje aan bij, het is strak en je ziet alleen de presentator achter een desk en naast de presentator een ruimte om bijvoorbeeld foto’s en video’s te laten zien. Hierdoor is het erg duidelijk en ziet het er professioneel uit.


Download ppt "NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor."

Verwante presentaties


Ads door Google