De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen."— Transcript van de presentatie:

1 Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen

2 Ik heb deze wiet info gekozen, omdat: *het wel leuk is *en je krijg geld als je het verkoop •je hoef aleen water en voeding te geveng Vul hier de antwoorden van vraag 3 Wil je elk antwoord een andere kleur geven, klik dan op dit teken, onder aan de balk. Kan hier weer een plaatje ?

3 Internetsites over deze wiet info: ttp://wiet.pagina.nl www.yahooka.com *www.wietcd.nl *www.wiet.n Kijk naar de antwoorden van vraag 11 Voeg hier foto’s of plaatjes in

4 Er zijn tegenwoordig veel mensen die gewoon voor hunzelf een paar plantjes in de achtertuin hebben staan, of soms ook binnen onder kunstmatig licht. Misschien heb je zelf ook wel planten in de achtertuin staan? Of ben je het van plan? Ik zal hier alles in vertellen wat je allemaal nodig hebt om een paar plantjes in de achter tuin te zetten. Inkopen doen Hier is een lijstje wat je minimaal allemaal nodig hebt voor een beetje redelijke planten, - Keuze maken uit zaden of stekken.

5 Als je buiten kweekt kun je het beste een wat makkelijkere soort nemen en een wat vroegere bloeier, neem dus bijvoorbeeld, noorderlight of purple power. Er zijn ook vrouwelijke zaden op de markt, die kosten zo tussen de 5 en 10 euro per stuk(het kan een goede investering zijn want het is altijd een vrouwtje) Wat je ook kunt doen, is vragen of ze bij de growshop waar je bent stekken verkopen. Stekken zijn ook altijd al vrouwelijk, je koopt als je een stek koopt dus al een klein plantje. - Aarde Bij de growshop verkopen ze samengestelde grondmix dat natuurlijk zeer goed is voor je planten. Maar ikzelf vind dat best wel duur. Ik koop zelf altijd gewone 40 liter potgrond zakkenbij een tuincentra, dan ben je veel goedkoper uit. Maar als je het je makkelijk kunt veroorloven zou ik je zeker aanraden om eeen compleet samengestelde grondmix te kopen.

6 - Potten Er zijn veel mensen die hun plantjes vind ik in te kleine potjes hebben staan, ikzelf vind dat heel erg zonde. Als je weet dat een marihuana plant veel meer van zich kan geven als je haar in een grote pot zet, iets van een 40 of 60 liter kuip. Ik heb zelf thuis al mijn planten altijd minimaal in 40 liter kuipen staan. Dat zijn gewone speciekuipen die zijn te verkrijgen in bouwmarkten enzo.. Wel kun je het besten altijd zwarte kuipen aanschaffen want die nemen de warmte op en dat is goed voor de wortels. -Voeding Het is een zeer verstandig om voeding te gebruiken je zult dan zeker het dubbele aan grote, en aan oogst behalen. Het beste kan je in de growshop vragen wat een niet al te duure voeding is en wat goed genoeg is voor de thuiskweker. Je hebt 2 standaard voedingen, Voor de groei en voor de bloei.. Maar als je het vraagt in de growshop zullen ze je er alles over vertellen. Het beste kun je bij de voeding ook een dosseer spuitje of dosseer flesje kopen om de precies te voldoene voeding in het water te mengen. -Bestrijding Als je veel last hebt van klein ongedierte kan je het beste ook een biologisch bestrijdings middel aanschaffen.

7 Let er op BIOLOGISCH niet chemisch. Totale kosten voor 4 Plantjes in de achtertuin, 4 Speciekuipen van 40 liter, 30 euro Zaad of stekken, 5 euro Potgrond, 20 euro Voeding, 10 Euro Bestrijdings middel, 5 euro

8 Gebruikte informatie: *van internet *En denk ik en boeken *en vrienden Datum: 17-01-06 Welke informatie heb je gebruikt : -Boeken -Internetsites -Clubblaadje -Eigen ervaring -Informatie van clubleden Typ hier de datum, waarin je deze presentatie hebt gemaakt.


Download ppt "Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen."

Verwante presentaties


Ads door Google