De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in .

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in ."— Transcript van de presentatie:

1 Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Doe hetzelfde met “hobby” Mijn hobby: curaçao Hier kun je een foto / tekening Invoegen

2 Ik heb deze hobby gekozen, omdat:
*omdat ik heel veel weet van het eiland. *en omdat ik daar heel lang heb gewoond. *en ook omdat ik daar ben geboren. * Vul hier de antwoorden van vraag 3                                                                                                                                                Wil je elk antwoord een andere kleur geven, klik dan op dit teken, onder aan de balk. Kan hier weer een plaatje ?

3 Kosten: DE ticket kost 550 euro van nederland naar curacao.
Vul hier in, welk materiaal, gereedschap je nodig hebt (bijvoorbeeld: speciale lijm, )                                       Wat heb je ook nodig: (?) goede concentratie Goed uithoudingsvermogen Tegen verlies kunnen Goed kunnen samenwerken Kosten: DE ticket kost 550 euro van nederland naar curacao. Hoeveel euro kost deze hobby per maand Tijd:9 uurtjes in de vliegtuig van nederland naar curacao. Hoeveel tijd ben je elke maand kwijt aan deze hobby ?

4 Door deze hobby weet ik nu, *hoe het eiland der uit ziet.
*hoe Curaçao is ongeveer 100 miljoen jaar geleden onder de zee ontstaan. De oudste rotsformaties bestaan voor het grootste deel uit vulkanische gesteenten. Deze oude gesteenten werden 60 miljoen jaar geleden boven zeeniveau getild en daarna omgeven door koraalkalksteen. * En ik weet ook dat er mensen op curaçao wonen *en wat hoogste punt op Curaçao is de St.-Christoffelberg (372 m). En ik weet ook dat curacao in 1499 ontdekt is door de Spanjaarden Vul hier de antwoorden van vraag 10 in Bijvoorbeeld: “postzegels verzamelen” Door deze hobby weet ik nu Dat de randjes van postzegels niet beschadigd mogen zijn Dat er speciale postzegelalbums zijn Dat deze hobby heel ontspannend is voor mij Dat er in Nederland xxx postzegelclubs zijn Dat je met deze hobby ook geld kunt verdienen jolandabrug

5 Sites over Curacao Als er geen verenigingen zijn, klik dan met de rechter muisknop op de 5e dia; klik op “knippen”

6 Internetsites over deze hobby: www.wakmi.com www.antiano.com
Kijk naar de antwoorden van vraag 11                                        Voeg hier foto’s of plaatjes in

7 einde Gebruikte informatie: *internet. *ben zelf in curacao gewoond
*ik heb ook van de site google informatie gekregen. *en ik heb ook informatie gekregen van mijn ouders. Welke informatie heb je gebruikt : Boeken Internetsites Clubblaadje Eigen ervaring Informatie van clubleden einde Datum: 23 maart 2005. Typ hier de datum, waarin je deze presentatie hebt gemaakt.


Download ppt "Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in ."

Verwante presentaties


Ads door Google