De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam: Leonie Bakker Mijn sport: volleybal SlaaN! Klik op “Naam”.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam: Leonie Bakker Mijn sport: volleybal SlaaN! Klik op “Naam”."— Transcript van de presentatie:

1 Naam: Leonie Bakker Mijn sport: volleybal SlaaN! Klik op “Naam”.
Vul je naam in . Doe hetzelfde met “sport” Mijn sport: volleybal                                                                          Kom maar op met die bal,, Hier kun je een foto / tekening Invoegen

2 Ik heb deze sport gekozen, omdat: *Ik het een hele leuk sport vind!
*En omdat ik er zelf ook op zit! * Vul hier de antwoorden van vraag 3 Wil je elk antwoord een andere kleur geven, klik dan op dit teken, onder aan de balk. Dit ben ik Kan hier weer een plaatje ?

3 *Sport schoenen!mag geen zwarte zolen hebben!
DeVoLcO! Kom op! Wat heb je nodig: *Sport broekje *Knie beschermers *T-shirt *Sport schoenen!mag geen zwarte zolen hebben! Vul hier in welke kleding, en materialen je nodig hebt, Wat heb je ook nodig: (?) goede concentratie Goed uithoudingsvermogen Tegen verlies kunnen Goed kunnen samenwerken Kosten:? Hoeveel euro kost deze sport per maand Tijd:Ik train zelf van kwart over 6 tot half 8 Hoeveel tijd ben je elke maand kwijt aan deze sport ?

4 Ja nAar mij Toe met diE baL

5 Door deze sport weet ik nu, *Dat je tegen je verlies moet kunnen
*Je moet goed samen kunnen spelen *Uit hoeveel leden mag een ploeg bestaan? Een ploeg mag bestaan uit maximaal 12 spelers, een coach, een assistent coach, een verzorger en een arts. Een van de spelers treedt op als officiele aanvoerder en moet als zodanig op het wedstrijd formulier worden gezet. Alleen spelers die op het wedstrijd formulier staan mogen het speelveld betreden.! Vul hier de antwoorden van vraag 10 in Bijvoorbeeld: Je sport is “tafeltennis” Door deze sport weet ik, dat een goede conditie belangrijk is dat tafeltennis in competitieverband ook een teamsport is dat er in Nederland veel tafeltennisclubs zijn dat tafeltennissers goed tegen hun verlies kunnen dat het lidmaatschap van een club niet duur is dat ik vooral goed ben in het afkappen van ballen

6 Dit zijn een paar verenigingen / clubs
Als er geen verenigingen zijn, klik dan met de rechter muisknop op de 5e dia; klik op “knippen” naam adres iN de scheg in devenTer Van deze vereniging / club ben ik lid: Devolco88 In de scheg,,iN deventEr Hallo allemaal,, blOkken!!

7 Internetsites over deze sport:
Kijk naar de antwoorden van vraag 11 Voeg hier foto’s of plaatjes in

8 bedankT vooR het kijken!
Gebruikte informatie: *Plaatjes van google afgehaald en bij google internet sites op gezocht van volleybal Welke informatie heb je gebruikt : Boeken Internetsites Clubblaadje Eigen ervaring Informatie van clubleden 3 X overspeleN! bedankT vooR het kijken! Einde Datum: Typ hier de datum, waarin je deze presentatie hebt gemaakt.


Download ppt "Naam: Leonie Bakker Mijn sport: volleybal SlaaN! Klik op “Naam”."

Verwante presentaties


Ads door Google