De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen + + +veelgestelde vragen over tatoeages+ + + Wat kost het? Tattoos gaan VANAF 45.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen + + +veelgestelde vragen over tatoeages+ + + Wat kost het? Tattoos gaan VANAF 45."— Transcript van de presentatie:

1 in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen + + +veelgestelde vragen over tatoeages+ + + Wat kost het? Tattoos gaan VANAF 45 EURO EURO. Daarna hangt het af van grootte. Detailwerk, aantal kleuren etc…. Kom een keer in de boeken kijken Om een indruk op te doen wat allemaal mogelijk is. DOET HET PIJN? Lekker is het niet, maar het is goed te doen. Sommige plekken zijn gevoeliger dan andere. (bv binnenkant arm is Erg gevoelig) Neem een hard,scherp potlood en kras daarmee eens langzaam over je huid.zo voelt het ongeveer.

2 Vul hier de antwoorden van vraag 3 Wil je elk antwoord een andere kleur geven, klik dan op dit teken, onder aan de balk. Kan hier weer een plaatje ? HOELANG MAG IK NIET ZWEMMEN? Tottoos dienen minimaal een week niet nat te worden. Ook moet een tattoo minimaal 4 weken niet worden bloogesteld Aan de zon of zonnebank HOE MOET IK HET VERZOGEN? Je krijgt een uitgebreide schriftelijke NAZORG – INSTRUCTIE mee en. zalf om je TATTOO TE VERZORGEN. MOET IK EEN AFSPRAAK MAKEN? Dat is wel het handigste dan weet je zeker dat je aan de beurt Bent. Bij het maken van een afspraak voor een tattoo verlangen wij een Aanbetaling van 10% met een minimum van 20,- euro. IS ER EEN LEEFIJDGRENS? Voor tattoos hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar

3 Hoelang duurt het om een tatoeage te zetten? Dit is afhankelijk van de grootte en ingewikkeldheid van het ontwerp. Om een idee te geven een tatoeage van 8*8cm duurt ongeveer 45min een rugpartij een paar maanden (verschillende sessies van twee uur) Hoe diep gaan die naalden? De naaldjes gaan 1 tot 1 ½mm onder de huid. Dit is afhankelijk van de huiddikte, dit hangt weer af van de persoon en het lichaamsdeel waar de tattoo wordt gezet. De bil heeft een dikkere huidlaag dan bijvoorbeeld een borst

4 . STAP1 Eerst wordt er een tekening gemaakt, waarvan de buitenlijnen worden overgetrokken op een soort Carbonpapier. Ik heb als voorbeeld maar mijn naam in het chinees genomen die ik dadelijk op mijn been ga zetten.

5 STAP 2 Zoals u ziet staan nu de buitenlijnen op de achterkant van het papier (in spiegelbeeld welke ik zo Ge gebruiken om die afdruk op mijn been te zetten

6 Stap 3 Hier is de tekening opgeplakt en reeds met zwarte inkt getatoeeerd. De huis is eerst geschoren en gedesinfecteerd met een ontsmettingsmiddel.

7 Stap 4 Nadat de buitenlijnen zijn gezet kan er eventueel met kleur gewerkt worden. De tattoo wordt niet helemaal ingekleurd om een beetje het sticker-effect te voorkomen

8 Stap 5 Er is nu met 2 kleuren rood ingekleurd, buitenrand met magentha en binnenkant met gewoon rood. Nu is dat misschien niet helemaal goed zichtbaar, maar als de tattoo is genezen kan je dit goed zien.

9 Stap 6 Nu een beetje schaduw effect in de hoeken, wordt het gelijk een stuk minder+plat+

10 Stap 7 Met een beetje schaduw aan de buitenkant ziet er het ook heel anders uit. De tattoo is nu klaar

11 Dit is het machientje van de tattoo

12 Dit is alles wat je moet hebben voor een tattoo te zetten

13 Hans Voortman •16-12-2003 einde


Download ppt "In. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen + + +veelgestelde vragen over tatoeages+ + + Wat kost het? Tattoos gaan VANAF 45."

Verwante presentaties


Ads door Google