De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?

Verwante presentaties


Presentatie over: "• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?"— Transcript van de presentatie:

1 • Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt? Onthoud dan het nummer en zoek de contactgegevens op in de map. De map is bij de koffietafel te vinden. • Systeem: • Onthoud het nummer van de vraag of het aanbod • Zoek de contactgegevens op (dit is hetzelfde nummer!)

2 1. Sterke wens: 2 vitale vrijwilligers voor de kerkdiensten in Betsy Perk (steeds op de 1e vrijdag van de maand. Aanvang: 15:30 uur) 2. Tuinmannen/vrouwen gevraagd voor het onderhoud van de tuin van het Octaaf. Alle hulp is welkom! 3. Wij zoeken handige klussers voor het onderhoudsteam van het Octaaf. 4. Lieve broeders en zusters. Waar wij heel veel behoefte aan hebben, is goede leiding voor de woensdagmiddagclub. Zijn er mensen die ons willen helpen? Het is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! 5. Genezing, suggesties, alopathisch of alternatief voor mijn eczeemhuid.

3 6. Wie zou mij af en toe kunnen helpen in mijn huisje/tuintje? 7. Deuren schilderen 8. Ik heb ‘jongere’ mensen nodig (jonger/gelijk/rond mijn leeftijd van 52) die mee willen denken/werken om ‘de kerk’ modern/aansprekender te krijgen. 9. Wel eens iets aandacht ben er bang voor!! (Met redenen) 10. Hulp bij het bewerken van foto’s 11. Ik wil graag dia’s op mijn computer overzetten, heb wel zo’n apparaat maar ik krijg het niet voor elkaar!

4 1.1 Een visite(s) geven met een “bloemetje”. 1.2 Misschien met mooi weer stuk fietsen of sjoelen? Of, lopen en koffie drinken daarna. 1.3 Kop koffie, luisterend oor bij gezellig samenzijn. 1.4 Een keer koken voor een aantal mensen! 1.5 Helpen met techniek fotonegatieven digitaliseren. 1.6 Ik wil wel eens boodschappen doen voor personen die dat zelf niet (meer) kunnen doen. 1.7 Aanbod voor een maaltijd bij ons thuis voor 1 à 2 personen.

5 1.8 Bidders in onze gebedsgroep 1x per 2 weken op maandagavond van 20:00 – 22:00 uur. 1.9 Hulp bij bezoek aan ouderen. 1.10 Vriendin gezocht, hou van de natuur en het verleden. Ben 75 jaar. 1.11 Ik wil autorijden (niet in een rooster) dus incidenteel. 1.12 Bloemetje voor iemand die en steuntje kan gebruiken. Het hoeft geen gemeentelid te zijn. 1.13 Voorlezen bij… ? 1.14 Ik hou van zingen. Ik vind het leuk om met iemand te zingen en over liedkeus te praten.

6 1.15 Ik kan voor iemand boodschappen doen of iemand naar het ziekenhuis brengen. 1.16 Klusjes in huis 1.17 Warme maaltijd koken 1.18 Kleding reparatie (klein), rits, knopen etc. 1.19 Lieve broeder of zuster, ik wil graag voor je bidden of naar je luisteren als je het moeilijk hebt. En nu wil ik je Gods zegen toewensen en goede moed! 1.20 Een luistermaatje/gesprekspartner zijn voor ouder/eenzaam persoon. Kostenloos 1.21 Ik heb een goede voorleesstem. Heb alleen geen vervoer.

7 1.22 Ik bied een autorit aan voor iemand die geen vervoer heeft. Tot ongeveer 50 km. 1.23 Ik leef voor mijn naaste 4 dagdelen vrijwilligerswerk zo laten zien dat ik Christen ben! 1.24 Begeleiden met muziekinstrument (hobo) 1.25 Koken voor iemand. 1.26 Ik stel me beschikbaar om te helpen als er in 2013 weer een diaconale stand is op de jaarmarkt in Blokker. 1.27 Wil wel iemand een bezoekje brengen die daar behoefte aan heeft in Hoorn en omgeving.


Download ppt "• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?"

Verwante presentaties


Ads door Google