De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de garagehouder: 'Ik wil mijn auto inruilen.' Daarop zegt die garagehouder: 'Is goed. Ik wil de auto wel even bekijken, hè?'

3 Ze lopen samen naar buiten naar de auto. De garagehouder zegt: Zo, dat is al een heel oude' De Surinamer zegt: “Ja die heb ik nieuw gekocht.” Ze gaan in de auto zitten, de garagehouder achter het stuur. “t Plastic hoesje van toen lag nog steeds op de stoelen.”

4 De garagehouder kijkt naar de kilometerteller en stelt verbaasd vast dat er in al die tijd maar 500 kilometer op de teller is gekomen. De garagehouder zegt tegen de Surinamer: 'Meneer, je hebt zeker gesjoemeld hè, met de kilometerteller? Je hebt 'm zeker een flink eind teruggedraaid?' 'Nee, meneer, 't is allemaal origineel zo.' zegt die garagehouder: 'Waar heb je die auto voor gebruikt dan?' Zegt die Surinamer:

5 “woon-werkverkeer”.


Download ppt "Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de."

Verwante presentaties


Ads door Google