De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Team ‘The Bidgebuilders’. - Niels, Freek en Nelson.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Team ‘The Bidgebuilders’. - Niels, Freek en Nelson."— Transcript van de presentatie:

1 Team ‘The Bidgebuilders’. - Niels, Freek en Nelson

2 OPDRACHT. Onze brug: Bevat vier rijstroken voor auto’s, Een fietspad met twee rijstroken, En een wandelpad aan beide kanten van de brug. Is 650 meter lang en 26 meter breed. Past in de omgeving, past bij Rotterdam. Is een verbinding tussen Heijplaat en Nieuw-Mathenesse.

3 PAKKET VAN EISEN. DE EISEN  Een brug tussen Heijplaat en Nieuw Mathenesse.  Twee wandelpaden.  Één fietspad in beide richtingen.  Vier wegstroken.  Twee voor de ene kant op.  Twee voor de andere kant op.  De Brug moet in de omgeving passen  Zwaar vrachtverkeer moet erover.  Er moeten schepen door. ONZE WENSEN  De nieuwe “Eyecatcher” voor Rotterdam.  Functionaliteit en Design top.  Simpel maar strak  Nuttige verbinding met andere wegen.  Nuttige plaats (in voorzorg dat er niet teveel gebouwen gesloopt moeten worden)

4 CONCEPT. We wilden een brug die qua functionaliteit en design helemaal top was. We hebben een brug ontworpen die bevat wat het nodig heeft: rijstroken voor auto’s en fietsers en wandelpaden voor voetgangers. Voor het design hebben we de rand van de brug omgetoverd tot een groen-wit-groene zee. Deze ‘zee’ bevat gekleurd water, wat een gaaf effect geeft, vooral als de brug opengaat. Deze groen-wit-groene waves staan natuurlijk voor de kleuren van Rotterdam.

5 ARTIST IMPRESSION. Ons concept hebben we uitgewerkt in een schitterende Artist Impression.

6

7 MAQUETTE. Ons concept, zoals afgebeeld in onze Artist Impression, hebben we ook op schaal gemaakt. Deze maquette toont maar een klein deel van hoe de brug in het echt kan gaan worden, als u voor ons ontwerp kiest. De wanden van de brug bijvoorbeeld worden niet zoals in de maquette ondoorzichtig, maar wordt voor ca. 80% gevuld met vloeistof. Dit geeft een mooi effect als de brug opengaat.

8 WAAROM ONS ONTWERP. Ons ontwerp blinkt uit in functionaliteit en design. Functionaliteit omdat het een snelle verbinding is tussen Heijplaat en Nieuw-Mathenesse voor voetgangers, fietsers en bestuurders van auto’s en vrachtverkeer. Design omdat deze brug bij Rotterdam past. Qua ontwerp, zoals kleurgebruik en uitstraling. We denken dat dit ontwerp kan uitgroeien tot een brug die een ware eye- catcher is voor Rotterdam.

9 VRAGEN STAAT VRIJ. Als u vragen of opmerkingen heeft, horen wij die graag. Zoals u ziet, vragen staat vrij!


Download ppt "Team ‘The Bidgebuilders’. - Niels, Freek en Nelson."

Verwante presentaties


Ads door Google