De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door: Lotte Lotte Luna Luna Krissy Krissy maud maud.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door: Lotte Lotte Luna Luna Krissy Krissy maud maud."— Transcript van de presentatie:

1

2 Door: Lotte Lotte Luna Luna Krissy Krissy maud maud

3 inhoudsopgaven * waar moet onze wind molen van gemaakt worden? * waar kan onze windmolen het beste staan? * waarom zo’n windmolen? * wat voor windmolen is het? * Extra info * L.L.K.M. * De groeten

4 Waar moet onze windmolen van gemaakt worden? *de mal :ijzer en staal *de wieken:metaal (zijn bij ons donkergroen) *de vogelhuisjes+pindaslinger: echt *de takken waarop vogelhuisjes staan (in het midden van beton) *de figuurtjes: geverfd *op de zijkant kunstgras *ingebouwde radio in rondje wieken met rustgevende vogelmuziek. *lichtgevende strips zonnepanelen bepaalde kleur(aluminiumfolie)

5 Waar kan onze windmolen het best staan? Het is een winmolen die in een bloemen veld, heide of misschien in het bos kan staan. Daar staat hij waarschijnlijk het leukst. Het is een winmolen die in een bloemen veld, heide of misschien in het bos kan staan. Daar staat hij waarschijnlijk het leukst.

6 Waarom zo’n windmolen? Wij wouden een winmolen maken voor de natuur. Die fijn is voor vogels,hij is mooier voor mensen om naar te kijken dan zo’n saaien witte. En je hoort het lawaai van de wieken niet meer zo goed, maar in plaats daarvan rustgevende vogelmuziek. Wij wouden een winmolen maken voor de natuur. Die fijn is voor vogels,hij is mooier voor mensen om naar te kijken dan zo’n saaien witte. En je hoort het lawaai van de wieken niet meer zo goed, maar in plaats daarvan rustgevende vogelmuziek.

7 Wat voor windmolen is het? Het is een windmolen die bijna overal kan staan. Het is een windmolen die bijna overal kan staan. vooral in de natuur. Vogels kunnen in de vogel huisjes waar hooi en iets te eten en een bakje drinken voor ze licht. Ze kunnen ook eten van de pindaslinger. Als je uit het raam kijkt zie je een hele mooie windmolen staan. Hij is vrolijk en heel erg mooi. vooral in de natuur. Vogels kunnen in de vogel huisjes waar hooi en iets te eten en een bakje drinken voor ze licht. Ze kunnen ook eten van de pindaslinger. Als je uit het raam kijkt zie je een hele mooie windmolen staan. Hij is vrolijk en heel erg mooi.

8 Extra info Onze windmolen is 112 meter hoog Onze windmolen is 112 meter hoog En 5 meter breed En 5 meter breed De wieken zijn 3.25 meter De wieken zijn 3.25 meter

9 L.L.K.M. L.L.K.M.= Lotte, Luna, Krissy en Maud Zo heten wij.

10


Download ppt "Door: Lotte Lotte Luna Luna Krissy Krissy maud maud."

Verwante presentaties


Ads door Google