De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Emirates stadium Gemaakt door Kaj Hansen. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Emirates stadium Gemaakt door Kaj Hansen. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en."— Transcript van de presentatie:

1 Emirates stadium Gemaakt door Kaj Hansen

2 Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en heeft verschillende kleuren. Er staan op het stadion oud spelers van Arsenal die de club heel groot hebben gemaakt.

3 locatie Het gebouw is in Londen en dat is heel logisch want Arsenal is een Londense voetbalclub. Het gebouw staat in een woonwijk zoals dat van PSV. Het is goed bereikbaar met de metro en dus goed bereikbaar voor de doelgroep. Er was eerst de omgeving en later het stadion.

4 Functie/doel De functie is heel duidelijk. Het is het voetbalstadion van Arsenal dus er in gevoetbald. Het word nog steeds gebruikt voor dit doel. Het bied plaats aan 60000 supporters. Aan mijn eisen is voldaan want ik vind het een heel mooi stadion zowel van binnen als van buiten.

5 De schoonheid Ik vind het een mooi gebouw en zeker een meerwaarde voor de omgeving. Het is een mooi groot stadion en mede daarom vind in het al een meerwaarde voor de Londense voetbalclubs. Het kleurgebruik past ook bij Arsenal want die clubkleuren zijn rood.


Download ppt "Emirates stadium Gemaakt door Kaj Hansen. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Het is gemaakt van beton en."

Verwante presentaties


Ads door Google