De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!"— Transcript van de presentatie:

1 Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes! Later wil ik graag gezond blijven , trouwen, een leuk gezin en dat alles goed gaat met mijn familie. Ook een droom van mij is om met Nicki Minaj & Beyonce op de foto te staan , Nicki Minaj is een rapster en zangeres en Beyonce is ook een zangeres & Ik wil een hond! En een leuk huis waar mijn gezin in past en een mooie auto. Nicki Minaj ♥ Beyoncé

2 Huisdier Later wil ik graag 1 of 2 honden. Want dat heb ik altijd al gewild , hij moet wel grappig zijn! Zoals deze schattige hondjes!

3 Gezin Later wil ik een leuk gezin!
Met een leuke man en 1 jongen en een meisje dat lijkt mij het leukst! Maar eigenlijk maakt het niet zo heel erg veel uit !

4 Huis & auto In de toekomst wil ik een mooie auto ,die snel is! En een mooi huis met zwembad later wil ik ook in een ander land wonen met een warm klimaat want Nederland is meestal koud en niet zo’n mooi land !


Download ppt "Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!"

Verwante presentaties


Ads door Google