De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vera van Zalk 3C. Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland? Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vera van Zalk 3C. Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland? Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland?"— Transcript van de presentatie:

1 Vera van Zalk 3C

2 Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland? Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland?

3 Waarom vind ik dit het mooiste gebouw van Nederland? Waarom vind ik dit het mooiste gebouw van Nederland? Ik vind dit gebouw mooi omdat, het een nuttige fuctie heeft. Ik vind dit gebouw mooi omdat, het een nuttige fuctie heeft. Het word gebruikt als klimwand maar het ziet er ook nog eens leuk uit.

4 Wat voor gebouw is het? Wat voor gebouw is het? Het is een recreatief gebouw, het is bedoeld om op de kunnen klimmen, zoiets als een berg alleen omdat ze die in Nederland niet hebben maken ze zulke klimwanden. Het is een recreatief gebouw, het is bedoeld om op de kunnen klimmen, zoiets als een berg alleen omdat ze die in Nederland niet hebben maken ze zulke klimwanden.

5 Wie is de architect? Wie is de architect? MAD MOEHRLEINVANDELFT architekten Info: Opgericht : januari 1990/1996/2001 Aantal medewerkers : 6 intern en 2 extern Directie: J.P. Moehrlein & A.van Delft Lidmaatschappen : BNA, Bond Nederlandse Architekten Bayerische Architectenkammer / BRD

6 Gemaakt in Gemaakt in In 2004 is de toren gemaakt de maten van de toren zijn: 37 meter hoog en is over de hele lengte tussen de drie en tien meter breed. In 2004 is de toren gemaakt de maten van de toren zijn: 37 meter hoog en is over de hele lengte tussen de drie en tien meter breed. Het gebouw is dus heel groot. Het gebouw is dus heel groot.

7 Gemaakt van … Gemaakt van … Het gebouw is gemaakt van beton met een frame erin, op het beton zijn stukken gemaakt waar de (berg) beklimmer hun voeten op kunnen zetten zodat ze naar boven kunnen klimmen. Het gebouw is gemaakt van beton met een frame erin, op het beton zijn stukken gemaakt waar de (berg) beklimmer hun voeten op kunnen zetten zodat ze naar boven kunnen klimmen.

8 Functie van het gebouw Functie van het gebouw Het gebouw wordt gebruikt om op te klimmen maar natuurlijk ziet het er ook mooi uit. Het gebouw wordt gebruikt om op te klimmen maar natuurlijk ziet het er ook mooi uit. Het is herkenbaar aan de grootte en aan de vorm die het gebouw heeft. Het is herkenbaar aan de grootte en aan de vorm die het gebouw heeft. Het gebouw past wel bij de omgeving omdat het daar heel leeg is en het gebouw valt ook op omdat het zo groot is. Het gebouw past wel bij de omgeving omdat het daar heel leeg is en het gebouw valt ook op omdat het zo groot is.

9 Wat is er zo mooi aan het gebouw? Wat is er zo mooi aan het gebouw? Ik vind dit gebouw het mooiste gebouw van Nederland omdat het mooie strakke vormen heeft en omdat het ook nog eens nuttig te gebruiken is. Ik vind dit gebouw het mooiste gebouw van Nederland omdat het mooie strakke vormen heeft en omdat het ook nog eens nuttig te gebruiken is. Daarom heb ik op dit gebouw gestemd als het mooiste gebouw van Nederland. Daarom heb ik op dit gebouw gestemd als het mooiste gebouw van Nederland.


Download ppt "Vera van Zalk 3C. Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland? Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland?"

Verwante presentaties


Ads door Google