De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C."— Transcript van de presentatie:

1 Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C

2 Wat vind ik het mooiste gebouw van Nederland?
De Klimtoren

3 Waarom vind ik dit het mooiste gebouw van Nederland?
Ik vind dit gebouw mooi omdat, het een nuttige fuctie heeft. Het word gebruikt als klimwand maar het ziet er ook nog eens leuk uit.

4 Wat voor gebouw is het? Het is een recreatief gebouw , het is bedoeld om op de kunnen klimmen , zoiets als een berg alleen omdat ze die in Nederland niet hebben maken ze zulke klimwanden.

5 Wie is de architect? MAD MOEHRLEINVANDELFT architekten Info:
Opgericht : januari 1990/1996/2001 Aantal medewerkers : 6 intern en 2 extern Directie: J.P. Moehrlein & A.van Delft Lidmaatschappen : BNA, Bond Nederlandse Architekten Bayerische Architectenkammer / BRD

6 Gemaakt in In 2004 is de toren gemaakt de maten van de toren zijn: 37 meter hoog en is over de hele lengte tussen de drie en tien meter breed. Het gebouw is dus heel groot.

7 Gemaakt van … Het gebouw is gemaakt van beton met een frame erin , op het beton zijn stukken gemaakt waar de (berg) beklimmer hun voeten op kunnen zetten zodat ze naar boven kunnen klimmen.

8 Functie van het gebouw Het gebouw wordt gebruikt om op te klimmen maar natuurlijk ziet het er ook mooi uit. Het is herkenbaar aan de grootte en aan de vorm die het gebouw heeft. Het gebouw past wel bij de omgeving omdat het daar heel leeg is en het gebouw valt ook op omdat het zo groot is.

9 Wat is er zo mooi aan het gebouw?
Ik vind dit gebouw het mooiste gebouw van Nederland omdat het mooie strakke vormen heeft en omdat het ook nog eens nuttig te gebruiken is. Daarom heb ik op dit gebouw gestemd als het mooiste gebouw van Nederland.


Download ppt "Opdracht Bouwkunst Vera van Zalk 3C."

Verwante presentaties


Ads door Google