De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten."— Transcript van de presentatie:

1 Strand paviljoen in amsterdam.

2 Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten of alles schoon is.

3  Labelen is het indelen van transacties op basis van labels.  een andere manier is het labelen van transacties, dit houdt in dat je transacties herkenbaar en vindbaar kan maken. Ook kun je zoveel labels toevoegen als je wilt, waardoor je inzicht tot in de details zichtbaar worden. Je bepaalt helemaal zelf of je categorieën, labels of de combinatie ervan wilt gebruiken

4 Wat moet je als keukenpersoneel doen voordat je gaat koken? 1. Was je handen altijd goed voordat je gaat koken. 2. Gebruik altijd schoongemaakte pannen, lepels, etc. 3.Als je het voedsel gaat koken/bakken doe het goed zodat de ziekteverwekkende deeltjes dood gaan.

5 Waar moet je opletten met, Snijplankjes, om veilig eten te bereiden. 1. Glad niet absorberend materiaal. 2. Was altijd het snijplankje af na gebruik. 3. Desinfecteer het snijplankje na het wassen, doormiddel van 1 eetlepel bleek per 4 liter water.


Download ppt "Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten."

Verwante presentaties


Ads door Google