De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Evolutie Verschillende Bouwstijlen. prehistorie huttenIn de prehistorie werden de huizen gemaakt van dieren vellen die aan elkaar werden ge naait. En.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Evolutie Verschillende Bouwstijlen. prehistorie huttenIn de prehistorie werden de huizen gemaakt van dieren vellen die aan elkaar werden ge naait. En."— Transcript van de presentatie:

1 Evolutie Verschillende Bouwstijlen

2 prehistorie huttenIn de prehistorie werden de huizen gemaakt van dieren vellen die aan elkaar werden ge naait. En vast gebonden aan stokken en rondom de hutten werden er stenen geplaatst om de hut vast te houden

3 Oudheid In de oudheid waren de huizen al mooier Ze werden gemaakt van steen en hout In 1 huis woonden zeker 3 familie’s

4 middeleeuwen In de middeleeuwen werden de huizen gemaakt van steen maar ze stonden dicht op elkaar en stonken enorm omdat ze geen WC hadden moesten ze al het afval naar buiten gooien en dat andere je weet wel !

5 Nieuwe tijd In de nieuwe tijd is er niet veel veranderd aan de huizen behalve ze hadden Wc's in hun huizen

6 Onze tijd

7 Lena en Emilie daag


Download ppt "Evolutie Verschillende Bouwstijlen. prehistorie huttenIn de prehistorie werden de huizen gemaakt van dieren vellen die aan elkaar werden ge naait. En."

Verwante presentaties


Ads door Google