De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HemelAarde Gods ruimte en onze ruimte Gods ruimte is een andere soort van locatie, tegenover onze ruimte, niet een locatie (hemel) binnen onze ruimte.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HemelAarde Gods ruimte en onze ruimte Gods ruimte is een andere soort van locatie, tegenover onze ruimte, niet een locatie (hemel) binnen onze ruimte."— Transcript van de presentatie:

1 HemelAarde Gods ruimte en onze ruimte Gods ruimte is een andere soort van locatie, tegenover onze ruimte, niet een locatie (hemel) binnen onze ruimte.

2 Hemel Aarde Het moderne westen Gods ruimte en onze ruimte zijn een heel eind van elkaar verwijderd. Deïsme Ietsisme

3 HemelAarde Pantheïsme Gods ruimte en onze ruimte zijn in principe dezelfde: twee manieren om over hetzelfde te spreken. God is dus overal, en overal is God.

4 Hemel Aarde Het jodendom en het christendom: Hemel en aarde vallen niet samen. Ze zijn ook niet van elkaar gescheiden door een grote kloof. Ze overlappen elkaar en grijpen elkaar aan op een aantal verschillende manieren.


Download ppt "HemelAarde Gods ruimte en onze ruimte Gods ruimte is een andere soort van locatie, tegenover onze ruimte, niet een locatie (hemel) binnen onze ruimte."

Verwante presentaties


Ads door Google