De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Buurtaanpak Staatsliedenbuurt College van Burgemeester en Wethouders besluit in 2006 om 1 miljoen Euro extra budget beschikbaar te stellen voor de Staatsliedenbuurt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Buurtaanpak Staatsliedenbuurt College van Burgemeester en Wethouders besluit in 2006 om 1 miljoen Euro extra budget beschikbaar te stellen voor de Staatsliedenbuurt."— Transcript van de presentatie:

1 Buurtaanpak Staatsliedenbuurt College van Burgemeester en Wethouders besluit in 2006 om 1 miljoen Euro extra budget beschikbaar te stellen voor de Staatsliedenbuurt. In overleg met buurtpartijen zoals de scholen, bewoners, woningcorporatie Mitros, politie, Cumulus Welzijn en betrokken gemeentelijke diensten is een Plan van Aanpak opgesteld voor de periode 2007-2010. De gemeenteraad stelt het Plan van Aanpak 2007-2010 in juni 2007 vast.

2 Buurtaanpak Staatsliedenbuurt Uitvoering door gemeentelijk diensten en andere buurtpartijen. Wijkbureau Noordoost voert de regie. De aanpak concentreert zich op vijf pijlers: De individuele problematiek van kwetsbare bewoners en huishoudens 1.Het terugdringen van overlast, criminaliteit en het gevoel van onveiligheid 2.Het leefbaar houden van de buurt door inspanningen van bewoners 3.De openbare ruimte heel, schoon en veilig houden 4.Het vernieuwen van de buurt

3 Buurtaanpak Staatsliedenbuurt Tot nu toe. Aanpak heeft resultaten opgeleverd. Maar we zijn nog niet klaar! Hoe nu verder? Eindverantwoording aanpak 2007-2010 én nieuw plan van aanpak 2011-2014 voorleggen aan de gemeenteraad (zomer 2011).


Download ppt "Buurtaanpak Staatsliedenbuurt College van Burgemeester en Wethouders besluit in 2006 om 1 miljoen Euro extra budget beschikbaar te stellen voor de Staatsliedenbuurt."

Verwante presentaties


Ads door Google