De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door het gebruik van “elektronisch” klembord kunnen verpleegsters elkaar heel snel op de hoogte houden van veranderingen in medicatie of toestand. Dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door het gebruik van “elektronisch” klembord kunnen verpleegsters elkaar heel snel op de hoogte houden van veranderingen in medicatie of toestand. Dat."— Transcript van de presentatie:

1 Door het gebruik van “elektronisch” klembord kunnen verpleegsters elkaar heel snel op de hoogte houden van veranderingen in medicatie of toestand. Dat heeft tot gevolg dat de zusters veel tijd overhouden die anders kwijt zouden zijn aan administratieve taken. Die tijd kunnen ze nu steken in de bejaarden, met als gevolg: gelukkigere bejaarden.

2 Scenario De dienstdoende zuster signaleert dat meneer de Vries een beginnend griepje heeft

3 Scenario Ze zoekt meneer de Vries op in haar patiëntenbestand, en vinkt aan dat hij last heeft van een beginnend griepje.

4 Scenario De centrale server registreert dat de zuster een verandering in de gezondheidstoestand van meneer de Vries heeft aangegeven.

5 Scenario Vervolgens krijgen de juiste personen een melding van deze gebeurtenis, en wordt een eventueel recept uitgeschreven.


Download ppt "Door het gebruik van “elektronisch” klembord kunnen verpleegsters elkaar heel snel op de hoogte houden van veranderingen in medicatie of toestand. Dat."

Verwante presentaties


Ads door Google