De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen. Hij ging daarvoor als zendeling naar Nieuw Zeeland en Australië. Vervolgens werd hij de langstzittende voorzitter van de Generale Conferentie en reorganiseerde hij de kerk met de term ‘zending aan de hele wereld.’ “Heer, help ons om onze gedachten niet te laten afleiden van uw zending aan de wereld.”

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 11 april 2015 De Youth Instructor van 3 maart 1908 geeft aan dat er met een leger als de jeugd, mits zij goed geïnstrueerd zijn, een goede kans is dat de goede boodschap van de Verlosser de hele wereld over gebracht kan worden. “Heer, geef ons allen een kans om iets te betekenen voor onze jeugd, in daden en financiën.”

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 18 april 2015 Anna Knight werd bemoedigd door kerkleden om het goede nieuws verder te brengen. Zij werd de eerste vrouwelijke missionaris van Afrikaans Amerikaanse afkomst die door de kerk naar India gezonden werd. “Hemelse Vader, dank u voor de gave van liefde en bemoediging. Help ons daaraan te denken wanneer wij onze gaven en tienden aan u afdragen.”

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 25 april 2015 Begin twintigste eeuw begon de kerk steeds meer wereldwijd te werken. De communicatie was echter een groot probleem. Het duurde maanden voordat brieven en vragen beantwoord werden. Vandaag de dag is dat heel anders. “Hemelse Vader, dank u voor de mogelijkheid van een directe verbinding met u. Wij bidden dat onze gaven vandaag een ketting van beslissingen in werking stelt om uw werk vooruit te helpen.”


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen."

Verwante presentaties


Ads door Google