De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Laat deze trainingsdag niet op zichzelf staan, maar werk daarna verder aan het ontwikkelen van je interactievaardigheden. De Kinderopvang Academie doet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Laat deze trainingsdag niet op zichzelf staan, maar werk daarna verder aan het ontwikkelen van je interactievaardigheden. De Kinderopvang Academie doet."— Transcript van de presentatie:

1 Laat deze trainingsdag niet op zichzelf staan, maar werk daarna verder aan het ontwikkelen van je interactievaardigheden. De Kinderopvang Academie doet een exclusief aanbod voor deelnemers aan onze Bootcamp: tot 1 september 2015 krijgt je – met 50 procent korting – credits voor het volgen van een online interactief programma op Kinderopvang TV. Dat betekent: maak je eigen interactievaardighedenprofiel, volg vervolgens op maat een online programma met colleges, video’s, artikelen, achtergrondinformatie en (team-)opdrachten. Voor € 25 in plaats van € 50 per deelnemer krijg je drie maanden de gelegenheid om op deze laagdrempelige manier bij te scholen. Doe mee met je team! Dan wordt er voor jullie een interactieve omgeving aangemaakt waarin jullie met elkaar kunnen communiceren over het lesmateriaal en de groepsopdrachten. Kom tijdens de Bootcamp Interactievaardigheden naar de stand van de Kinderopvang Academie voor meer informatie en het ophalen van je actiecode.


Download ppt "Laat deze trainingsdag niet op zichzelf staan, maar werk daarna verder aan het ontwikkelen van je interactievaardigheden. De Kinderopvang Academie doet."

Verwante presentaties


Ads door Google