De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen."— Transcript van de presentatie:

1 Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen en afbeeldingen + eenvoudige tekst (www.geloofnu.nl). Over bidden met gebruik van afbeeldingen staat extra info op de site. Tip: Bid de klassieke en eenvoudige versie met twee stemmen, zie extra dia’s. Leg altijd uit dat de driehoek symbool is voor God. Bid het Onzevader in eenvoudige taal met afb.; of: Gebruik de klassieke versie en beam de afbeeldingen erbij. Afbeeldingen uit het Onzevader kunnen ook gecombineerd worden met eigen afbeeldingen in een vrij gebed. Bij kringgebed om beurten één of enkele platen ‘langsbidden’. Deel de kaart evt. uit en laat meewijzen (bestellen via site). Herhaling van tekst en beeld geeft verdieping in betekenis. Gebruik van een afb. op gepast moment geeft extra inhoud aan afbeelding en legt link tussen belijden en verkondiging. Vb: preek over het loven van God. Symbool is handen heffen (=praisen). De afbeelding van de 1e bede gebruiken. ©GELOOF.NU,

2 Het Onzevader in afbeeldingen en eenvoudige tekst.
Ik bid tot God Het Onzevader in afbeeldingen en eenvoudige tekst. ©GELOOF.NU,

3 Onze Vader in de hemel,

4 Zorg dat alle mensen U eren.

5 Zorg dat alle mensen geloven dat U koning bent.

6 Zorg dat iedereen doet wat U wilt, net als de engelen in de hemel.

7 Wilt U ons vandaag eten geven?

8 Wilt U onze zonden vergeven, zoals wij het goedmaken met anderen?

9 Bewaar ons voor zonde, en red ons van de duivel.

10 Want U bent koning. U bent de sterkste. Voor U is alle eer
Want U bent koning. U bent de sterkste. Voor U is alle eer. Nu en altijd.

11 Dat is zeker. Amen.

12

13 ©GELOOF.NU, www.geloofnu.nl

14 ©GELOOF.NU, www.geloofnu.nl

15 Onze Vader eenvoudig klassiek
Onze Vader in de hemel, zorg dat alle mensen U eren. Zorg dat alle mensen geloven dat U koning bent. Zorg dat iedereen doet wat U wilt, net als de engelen in de hemel. Wilt U ons vandaag eten geven? Wilt U onze zonden vergeven, zoals wij het goedmaken met anderen? Bewaar ons voor zonde, en red ons van de duivel. Want U bent koning. U bent de sterkste. Voor U is alle eer. Nu en altijd. Dat is zeker. Amen. Onze Vader die in de hemel woont, Uw naam worde geheiligd, Uw koninkrijk kome, Uw wil geschiede, zoals in de hemel, zo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood. En vergeef ons onze schulden gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren. En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want van U is het koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid. Amen.

16 te lezen door twee stemmen.
Onze Vader in de hemel, zorg dat alle mensen U eren. Uw naam worde geheiligd. Zorg dat alle mensen geloven dat U Koning bent. Uw koninkrijk kome. Zorg dat iedereen doet wat U wilt, net als de engelen in de hemel. Uw wil geschiede, zoals in de hemel, zo ook op de aarde. Wilt U ons vandaag eten geven? Geef ons heden ons dagelijks brood. Wilt U onze zonden vergeven, zoals wij het goedmaken met anderen? En vergeef ons onze schulden gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren. Bewaar ons voor zonde, en red ons van de duivel. En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want U bent Koning. U bent de sterkste. Voor U is alle eer. Nu en altijd. Van U is het koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid. Dat is zeker. Amen. Onze Vader Eenvoudig en klassiek ineengeschoven, te lezen door twee stemmen. Het laatste woord amen kan ook samen gezegd worden. ©GELOOF.NU,


Download ppt "Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen."

Verwante presentaties


Ads door Google