De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zekeren met tubers en halfautomaten Een apparaat werkt alleen goed als je het op de juiste manier weet te bedienen. En eigenlijk geldt dat voor elk afzonderlijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zekeren met tubers en halfautomaten Een apparaat werkt alleen goed als je het op de juiste manier weet te bedienen. En eigenlijk geldt dat voor elk afzonderlijk."— Transcript van de presentatie:

1 Zekeren met tubers en halfautomaten Een apparaat werkt alleen goed als je het op de juiste manier weet te bedienen. En eigenlijk geldt dat voor elk afzonderlijk model. Wat zijn de meest voorkomende gebruikersfouten?

2 Gebruik zekerapparaten Nederland

3 Algemene zekerfouten - Zekeren leren van vrienden - Cursus - Onervaren - Ervaren

4 voor en nadelen van Tubers.  Voordeel - Dynamisch-zekeren - Grote inzetbaarheid  Nadeel - Kombinatie van tube en touw - Nodig is een goede automatisering van de zekerbeweging - Ervaring in het houden van een val

5 Voor en nadelen Halfautomaten.  Voordeel - Grotere remkracht - Bij verwonding van zekerraar blokkeert hij - Grote tolerantie bij fouten van de remhand.  Nadeel - Touwdoorgang vertraagd - Elk afzonderlijk model vraagt om ervaring

6 Hoek ten opzichte van remkracht


Download ppt "Zekeren met tubers en halfautomaten Een apparaat werkt alleen goed als je het op de juiste manier weet te bedienen. En eigenlijk geldt dat voor elk afzonderlijk."

Verwante presentaties


Ads door Google