De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bij je geboorte heb je gehuild, terwijl anderen om je heen lachten. Leef je leven tot het einde zo dat je lacht, ook als anderen huilen, want alleen zo.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bij je geboorte heb je gehuild, terwijl anderen om je heen lachten. Leef je leven tot het einde zo dat je lacht, ook als anderen huilen, want alleen zo."— Transcript van de presentatie:

1

2 Bij je geboorte heb je gehuild, terwijl anderen om je heen lachten. Leef je leven tot het einde zo dat je lacht, ook als anderen huilen, want alleen zo kun je bij anderen een lach op het gelaat toveren. Bij je geboorte heb je gehuild, terwijl anderen om je heen lachten. Leef je leven tot het einde zo dat je lacht, ook als anderen huilen, want alleen zo kun je bij anderen een lach op het gelaat toveren.

3 Zoek niet naar schoonheid – die is bedrieglijk. Zoek niet naar rijkdom – die is vergankelijk. Zoek iemand die je aan het lachen brengt, want er is alleen een lach nodig, om een schijnbaar sombere dag lichter te maken. Zoek niet naar schoonheid – die is bedrieglijk. Zoek niet naar rijkdom – die is vergankelijk. Zoek iemand die je aan het lachen brengt, want er is alleen een lach nodig, om een schijnbaar sombere dag lichter te maken.

4 Het is waar. dat wij niet op waarde schatten wat we hebben, tot we het verliezen. Maar het is ook waar, dat we niet weten wat we missen, tot we het vinden... Het is waar. dat wij niet op waarde schatten wat we hebben, tot we het verliezen. Maar het is ook waar, dat we niet weten wat we missen, tot we het vinden...

5 In het leven zijn er momenten dat je iemand zo mist, dat je hem/haar in je droom wilt ontvoeren om hem/haar werkelijk te omarmen ! In het leven zijn er momenten dat je iemand zo mist, dat je hem/haar in je droom wilt ontvoeren om hem/haar werkelijk te omarmen !

6 Als zich een deur richting geluk sluit, opent zich een andere. Vaak blijven we zolang treurig naar die gesloten deur staren, dat we het reeds geopende venster niet eens opmerken ! Als zich een deur richting geluk sluit, opent zich een andere. Vaak blijven we zolang treurig naar die gesloten deur staren, dat we het reeds geopende venster niet eens opmerken !

7 Droom, wat je dromen wilt. Ga, waarheen je wilt. Wees wie je zijn wilt,...want je hebt maar een leven !! Droom, wat je dromen wilt. Ga, waarheen je wilt. Wees wie je zijn wilt,...want je hebt maar een leven !!

8 Ik wens je in je leven liefde en geluk, zodat het je goed gaat. zodat het je goed gaat. Beproevingen, om sterk te blijven. Tranen, om menselijk te blijven. En de hoop, je dromen te vervullen. Ik wens je in je leven liefde en geluk, zodat het je goed gaat. zodat het je goed gaat. Beproevingen, om sterk te blijven. Tranen, om menselijk te blijven. En de hoop, je dromen te vervullen.

9 Gelukkige mensen hebben vermoedelijk niet altijd het beste van het beste. Maar ze maken er in alles het beste van. Gelukkige mensen hebben vermoedelijk niet altijd het beste van het beste. Maar ze maken er in alles het beste van.

10 Liefde begint met een lach, groeit met een kus en eindigt met een traan. Laat het vergankelijke los, zodat je toekomst kan opbloeien ! Liefde begint met een lach, groeit met een kus en eindigt met een traan. Laat het vergankelijke los, zodat je toekomst kan opbloeien !

11 Het leven wordt niet in tijd gemeten, maar in adembenemende momenten ! Het leven wordt niet in tijd gemeten, maar in adembenemende momenten !

12 Stuur deze mail naar personen die je na aan het hart liggen ! Zoals ik heb gedaan…

13 Als je deze mail niet doorstuurt gebeurt er niets. Je mist alleen de gelegenheid iemand met deze mail een fijne dag te bezorgen.

14 Ik stuur je een lach Ik stuur je een lach maandag 12 januari 2015maandag 12 januari 2015maandag 12 januari 2015maandag 12 januari 2015 Voor meer powerpoints op Funnysite KLICK HEREFunnysite KLICK HERE


Download ppt "Bij je geboorte heb je gehuild, terwijl anderen om je heen lachten. Leef je leven tot het einde zo dat je lacht, ook als anderen huilen, want alleen zo."

Verwante presentaties


Ads door Google