De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een waardevolle partner in de bestrijding van depressie? De moderne pharmacognosie en degelijke klinische studies lichten een tipje op van de sluier die.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een waardevolle partner in de bestrijding van depressie? De moderne pharmacognosie en degelijke klinische studies lichten een tipje op van de sluier die."— Transcript van de presentatie:

1 Een waardevolle partner in de bestrijding van depressie? De moderne pharmacognosie en degelijke klinische studies lichten een tipje op van de sluier die reeds eeuwen rond dit gekende phytotherapeuticum hangt.

2 HYPERICUM WHO: 10% van alle patiënten in een huisartsenpraktijk lijden aan een vorm van depressie.

3 HYPERICUM De veroudering van de bevolking geeft een hogere incidentie van depressie in deze steeds groter wordende groep patiënten (+ polymedicatie) De psychiatrische wereld pleit voor MONO therapie, gezien de vele interacties met andere medicatie HYPERICUM biedt een mooi alternatief bij de behandeling van milde en matige depressies.

4 HYPERICUM

5 HYPERICUM HYPERICUM

6 HYPERICUM DE DUITSE SUCCESS STORY VAN HYPERICUM De omzet van Hypericum in Duitsland is 50% van de markt der antidepressiva. 20 jaar klinische ervaring bij miljoenen mensen hebben hypericum een verdiende plaats gegeven naast de andere synthetische antidepressiva. Duitsland is leidinggevend op gebied van fytotherapie in Europa en waarschijnlijk in de rest van de wereld.

7 HYPERICUM DE DUITSE SUCCESS STORY VAN HYPERICUM Deze snelle evolutie vereist een vergrote controle op de afgeleverde producten zoals voor de synthetische middelen: Dit betekent hoge eisen op gebied van: - kwaliteit - werkzaamheid - veiligheid

8 HYPERICUM DE DUITSE SUCCESS STORY VAN HYPERICUM Status van hypericum in Duitsland * De hypericumpreparaten zijn geregistreerd * St. Janskruid is de eerste keuze remedie voor de practici bij milde tot matige depressies in Duitsland. Ook de patiënt verkiest een natuurlijke behandeling.

9 De totaliteit van de plant is superieur aan de optelling van zijn componenten. De oorspronkelijke verhouding der componenten dient zoveel mogelijk bewaard te blijven Het Sint Janskruid-extract dient identiek te zijn aan het in de studies gebruikte extract. Daarom: Standaardisering op basis van actieve merkers Registratie als geneesmiddel Dit geeft de arts de hoogste zekerheid omtrent de werkzaamheid, de stabiliteit van het extract en de herhaalbaarheid van zijn effecten.

10


Download ppt "Een waardevolle partner in de bestrijding van depressie? De moderne pharmacognosie en degelijke klinische studies lichten een tipje op van de sluier die."

Verwante presentaties


Ads door Google