De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties."— Transcript van de presentatie:

1 Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties.

2 Hoe gaan we te werk? Bio-Rad heeft de nieuwste service pack (SP10) op de Unity download server voor U beschikbaar gesteld. Wij raden iedereen aan om deze upgrade uit te voeren. De upgrade bestaat uit een databank update en een applicatie update. De databank update dient 1 maal te gebeuren (liefst eerst). En daarna dient iedere applicatie upgedate te worden. Deze update uitvoeren op alle applicaties terwijl niemand aan het werk is.

3 In Unity Real Time gaat U naar de optie ‘Tools’ en ‘Setup’. Selecteer de optie ‘ Product updates’ Automatic product updates Sluit de applicatie af en open de applicatie opnieuw. Unity Real Time zal U nu vragen om de update uit te voeren (als U over lokale internettoegang beschikt). De update aanvragen of activeren

4 De update uitvoeren. Unity Real Time stelt U de databank update en de applicatie update voor. Opm: dit voorbeeld toont het oudere SP8 update scherm.

5 Optie 1: enkel uitvoeren indien elke applicatie pc over internettoegang beschikt Optie 1: Voer de update onmiddellijk uit. Vink de 2 updates aan en klik ‘Install’ Unity Real Time download de files en voert de beide updates uit en daarna kunt U na een herstarten van de computer weer aan de slag. (databank update kan vanop elke applicatie pc gebeuren, U moet deze niet op de databank server uitvoeren). Bij de volgende applicatie update ziet u slechts 1 update meer in het scherm, enkel de applicatie. Vink opnieuw de update aan en installeer. Herhaal voor iedere applicatie. Deze optie is enkel mogelijk als iedere pc over internettoegang beschikt !!

6 De update uitvoeren (Optie 2) Optie 2: Vink de 2 updates aan en klik ‘Download’. Selecteer waar U de updates wil bewaren. U zal nu 3 files downloaden (in twee ZIP files). Files URT1dbsp10.exe en URTdbUpdate10.sql zijn de update voor de databank. Deze kan vanop iedere applicatie pc gebeuren, moet niet lokaal op de databankserver zijn. Selecteer de URT1dbsp10.exe en wacht op de boodschap dat de update uitgevoerd is.

7 In de tweede zip file zal de file UnityRT1SP10.exe beschikbaar zijn. Activeer deze file op iedere pc die de applicatie bevat. Als U de boodschap krijgt dat de update uitgevoerd is kunt U de PC herstarten en Unity Real Time opnieuw gebruiken. U kan de upgrade controleren in de optie ‘Help’ ‘About Unity Real time’ De update uitvoeren (Optie 2)


Download ppt "Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties."

Verwante presentaties


Ads door Google