De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE LUSTRUMCOMMISSIE WENST U EEN VOORSPOEDIG 2014 én 2015!! De Lustrumcommissie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE LUSTRUMCOMMISSIE WENST U EEN VOORSPOEDIG 2014 én 2015!! De Lustrumcommissie?"— Transcript van de presentatie:

1 DE LUSTRUMCOMMISSIE WENST U EEN VOORSPOEDIG 2014 én 2015!! De Lustrumcommissie?

2 10 e Lustrum RV Rijnland. De RV Rijnland is opgericht op 3 juli 1965. 1965 – 2015 Op 3 juli 2015 bestaat zij 50 jaar.

3 Eerste paal: 1 juni 1966..

4 Het ‘Oude Gebouw’..

5 10 Lustrum RV Rijnland. Het bestuur heeft een viertal leden gevraagd na te denken over de wijze waarop het 10 e lustrum gevierd kan worden. Dat zijn: Joost Paijmans Hans-Marten Hazelbag Ruud Wessel Jan Kleingeld

6 10 e lustrum RV Rijnland. Er is nagedacht over de volgende punten: Data Evenementen Lustrumboek Organisatoren Deelnemers Lustrumlogo Lustrumcadeau Goed doel

7 10 e Lustrum RV Rijnland. Behalve de datum 3 juli 2015 is nog niets definitief. De inhoud van het lustrum wordt bepaald door de leden. Zij zullen vanaf nu bij de organisatie worden betrokken. Alle geledingen van de vereniging (denk aan jeugd, aangepaste roeiers, toerroeiers, marathonroeiers, wedstrijdroeiers) worden uitgenodigd hun bijdrage te leveren. Alle activiteiten in 2015 zullen een lustrum-karakter krijgen. Een nog nader te bepalen ‘goed doel’ zal onderdeel van de viering zijn.

8 10 Lustrum RV Rijnland. 50 jaar: 50 km roeien, 50 km ergometeren, de trekschuit laten varen, een lustrumpakje bedenken, intocht van de Geuzen in Leiden, een marathon van Den Helder naar Maastricht, een lustrumboek samen met Zuid-Hollands landschap, een open dag voor mensen met een verstandelijke beperking, onderlinge wedstrijden met De Laak, Asopos, Njord en Die Leythe, een puzzletocht door Leiden, een picknick bij boerderij Het Geertje, een vlootschouw, een verkleedpartij in de sfeer van de jaren 60, een boot aanbieden, een extra impuls aan de DMO door buitenlandse gehandicapte roeiers te sponsoren, een estafette, lustrum-gekleurde bladen, een spetterend feest midden in de polder, de zon zien opkomen in een roeiboot met life klassieke muziek, een culinaire tocht, een zeilwedstrijd met wherry’s, een wedstrijd met waterskiers achter een acht, etc. Het woord is aan de leden! Aan jullie!!

9 Programma Lustrumviering 2015 Het woord is aan de leden!!.

10 10 e Lustrum RV Rijnland. De data waarop de evenementen plaats vinden worden in overleg vastgesteld. De evenementen kunnen over het hele jaar verspreid worden. Mogelijke evenementen zijn: ‘er op uit-dag voor de hele vereniging’, feest, receptie, toerevenement, onderlinge wedstrijden, organisatie DMO (Dutch Masters Open), lustrumsymposium en ‘open dag’. We gaan nadenken over een goed doel en een lustrumcadeau voor de vereniging.

11 10 e Lustrum RV Rijnland. DE UITDAGING?! Waarom wordt over tien jaar nog met plezier en voldoening teruggekeken op de viering van het 10 e lustrum. Wat maakte dat jaar en die viering zo bijzonder? De uitdaging is iets heel bijzonders aan de viering toe te voegen! Wat? Dat weten jullie!!

12 10 e Lustrum RV Rijnland. Inmiddels is wel een voorlopig ontwerp gemaakt van het lustrumlogo. Er zijn meerdere versies. Enkele daarvan ziet u al opgenomen in het Rijnlandboek en in het Jaarboek. Hierna ziet u het logo dat is gebaseerd op paal 5. De kilometerpaal die jaren langs de Vliet stond en recent een plaats heeft gekregen op het terrein van de vereniging.

13 Kilometerpaal 5 is nu tevens Mijlpaal 48..

14 Het Lustrumlogo..

15 10 e Lustrum RV Rijnland. Aanmelding! Ieder lid kan zich aanmelden voor zijn bijdrage aan de lustrumactiviteiten. In eerste instantie zoeken wij leden die bepaalde onderdelen vorm willen geven en samen met een nader te bepalen groep die activiteit vorm gaan geven. Hier volgen die onderdelen nog een keer: ‘er op uit-dag’; feest; receptie; toerevenement; onderlinge wedstrijden; DMO; symposium en ‘open dag’ (maar meer en anders mag ook!).


Download ppt "DE LUSTRUMCOMMISSIE WENST U EEN VOORSPOEDIG 2014 én 2015!! De Lustrumcommissie?"

Verwante presentaties


Ads door Google