De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wielersport in Zuid-Limburg doe je bij…………... Bij TWC Maaslandster Zuid-Limburg kan je terecht voor bijna alle facetten van de wielersport. De nadruk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wielersport in Zuid-Limburg doe je bij…………... Bij TWC Maaslandster Zuid-Limburg kan je terecht voor bijna alle facetten van de wielersport. De nadruk."— Transcript van de presentatie:

1 Wielersport in Zuid-Limburg doe je bij…………..

2 Bij TWC Maaslandster Zuid-Limburg kan je terecht voor bijna alle facetten van de wielersport. De nadruk ligt bij ons op de wedstrijden, ieder op zijn of haar eigen niveau. Welkom bij TWC Maaslandster Zuid-Limburg Je mag bij ons beginnen als je de leeftijd hebt van 5 jaar (BMX). We zijn aangesloten bij de KNWU. De nationale bond waar alle takken van de wielersport zijn ondergebracht. Natuurlijk zijn we ook aangesloten bij het Sport & Leisure Park hier in Landgraaf. Hier hopen we eindelijk onze thuisbasis te krijgen. We zijn in Zuid-Limburg de grootste wielersportvereniging met ruim 170 leden.

3 Bij ons kan je …………………………. Wielrennen op de weg Klassiekers Criteriums

4 Bij ons kan je …………………………. Onze nieuwe tak…… BMX

5 Bij ons kan je …………………………. Cyclo-Cross In de winterperiode

6 Bij ons kan je …………………………. Wielrennen op de Baan De snelle enge Piste

7 Waar trainen we ??? Wegwielrenners BMX Baanrenners Veldrijders

8 De leeftijden in Wielerland……… Jeugd5 tot 14 jaar Categorie 1 t/m 7 Nieuwelingen 15 en 16 jarigen Junioren Beloften 17 en 18 jarigen 18 tot 23 jarigen 23 jaar en ouderElite en amateurs Masters40+ 50+ en 60+

9 Lid willen worden???? Welkom bij de club!!!! We zijn een vereniging met gediplomeerde trainers en ervaren ploegleiders in alle takken van de wielersport die we bieden. En we houden onze wielen draaiende door een deskundig bestuur en fijne sponsoren. Iedereen op zijn of haar eigen niveau Plezier staat voorop Niet alleen fietsende leden zijn welkom maar ook mecaniciens, verzorgers, organisatoren, verkeers- regelaars, en talloze andere vrijwilligers www.twcmaaslandster.nl

10 Dankzij al deze sponsoren kunnen we onze wielen draaiende houden op de weg, op de BMX, in het veld en op de baan.

11 Hopelijk tot ziens bij één van onze activiteiten Vragen ????


Download ppt "Wielersport in Zuid-Limburg doe je bij…………... Bij TWC Maaslandster Zuid-Limburg kan je terecht voor bijna alle facetten van de wielersport. De nadruk."

Verwante presentaties


Ads door Google